Kattenoppas Ellis uit Oss

  Oss
 

Hallo, kattenliefhebbers! Mijn naam is Ellis Smits en ik ben dol op katten. Als kattenoppas bied ik mijn diensten aan in de omgeving van Oss. Hoewel ik nog vrij jong ben (17), heb ik toch al enige ervaring met het zorgen voor katten. In het verleden heb ik met veel plezier op katten van familieleden gepast.

Mijn liefde voor katten gaat verder dan alleen het oppassen; zodra ik uit huis ga, ben ik vastbesloten om minstens 2 katten te verwelkomen in mijn leven. Het gezelschap van katten maakt mij altijd blij, en ik geniet ervan om ze te verwennen met aandacht, knuffels en spelletjes.

Als kattenoppas begrijp ik hoe belangrijk het is om uw pluizige vriendjes in goede handen achter te laten. U kunt erop vertrouwen dat ik met liefde en zorg voor uw katten zal zorgen terwijl u weg bent. Of het nu gaat om voeren, spelen, knuffelen of gewoon gezelschap houden. Ik sta klaar om ervoor te zorgen dat uw katten zich gelukkig en comfortabel voelen.

Aarzel zeker niet om contact met me op te nemen als u vragen heeft. Ik kijk ernaar uit om nieuwe pluizige vriendjes te ontmoeten en voor ze te zorgen!

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Ellis uit Oss
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Oss
Postcode 5342BJ
Leeftijd18
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten0%
Lid sindsjuli 2023
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 9
2 Huisbezoeken per dag: 13
3 Huisbezoeken per dag: 16