Hondenoppas Yvonne uit Overloon

 

Mijn uitlaatservice is ontstaan nadat ik 13 jaar met heel veel plezier heb gezorgd en bezig ben geweest met onze honden. Het begon met onze Engelse Bull Terriër Guus en daarop volgden nog 2 Franse Bulletjes Ties en Grad. En nu vond ik het tijd om de vele jaren ervaring en cursussen die ik gevolgd heb met onze honden met veel liefde en plezier te gaan delen.
Een individuele uitlaatservice met alle aandacht voor de hond in zijn vertrouwde omgeving. Het wandelen/ spelen en hersenwerk lijkt mij dan ook een perfecte combinatie. Dit geeft de hond nog meer uitdaging en voldoening dan alleen maar wandelen of spelen.

Hersenwerk is te vergelijken met denksport voor mensen. Het is zoveel meer dan een spelletje. Het is leuk, ontspant, reduceert stress, voorkomt verveling en tegelijkertijd stimuleert het mentaal en fysiek.
Het idee is dat de hond op zijn eigen manier, geconcentreerd gaat zoeken naar iets lekkers. Dit kan in de vorm van een spelletje wat daarvoor gemaakt is of ik verstop zelf het lekkers binnen- of buitens huis. De vaardigheden van de hond waar vaak weinig meer mee gedaan wordt, worden hiermee getraind.
Mijn ervaring hiermee is dat onze honden het super leuk vonden, ze werden enthousiast als ik een spelletje pakte en onze band veranderde, omdat je echt samenwerkt hierin.
Hersenwerk is ook ideaal voor pups/ oudere honden of honden die niet zo lang kunnen of mogen wandelen. Zo krijgt de hond toch voldoende uitdaging en kan hij zijn energie kwijt.

Spreekt dit je aan en wil je meer weten dan kom ik graag op bezoek voor een wederzijdse kennismaking. We nemen dan de formulieren door, bespreken jouw wensen en de mogelijkheden die ik te bieden heb en niet onbelangrijk, voelen of er een klik is samen.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Hondenoppas Yvonne uit Overloon
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Overloon
Postcode 5825EB
Leeftijd45
GeslachtVrouw
 
Lid sindsjuli 2020
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond

Ik bied aan

Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 18

Opleiding

 Honden EHBO
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Ervaring met puppy's
 Individuele wandelingen
 Hersenwerk
Toon meer...

Ervaring met Kleine Hond

 Dwergpinscher
 Dwergpoedel
 Franse Bulldog
 Jack Russell Terriër
 King Charles Spaniel
 Maltezer
 Mopshond
 Yorkshire Terriër
 Kruising
 Vuilnisbakkenras
 Borderterriër
Toon meer...

Ervaring met Middelgrote Hond

 Olde English Bulldog
 StaffordShire Bull Terriër
Toon meer...

Mijn huisdieren