Huisdierenoppas Cilia uit Steenbergen

 

ik ben Cilia en ben 26 jaar oud. Ik woon sinds 2020 Steenbergen en heb zelf op het moment 1 kat van 8 jaar oud genaamd Frodo en 1 keeshond genaamd Skoll. Ik ben opgegroeid met katten en honden in huis. Ik werk in de ggz maar ik heb een enorme passie voor katten waardoor ik dit erbij doe omdat ik katten zo leuk vind.
Ik kom in overleg met de eigenaar langs en verzorg uw kat in de overlegde manier (denk aan hoevaak de kattenbak leeg geschept moet worden en verschoond worden. Hoe veel eten en hoelaat enzovoort). Ik stuur elke dag een foto van uw geliefde huisdier zodat u ze zelf op vakantie niet hoeft te missen. Dit kan natuurlijk anders afgesproken worden als u dit anders wilt. Ik stofzuig de plek waar uw kat eet en leeft elke week en was elke dag de bakjes goed schoon.
Ik doe in overleg ook andere werkzaamheden zoals planten watergeven, vissen voeren en ik kan zelf aquarium onderhoud verrichten als dit nodig is.
De tijden dat ik bij uw kat langs zou kunnen gaan zijn 's ochtends voor 10 uur en 's middags na 16:00 uur.

Graag kom ik eerst persoonlijk kennis maken zodat u, uw huisdier en ik elkaar eerst kunnen leren kennen en ik makkelijker al uw vragen kan beantwoorden.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Cilia uit Steenbergen
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Steenbergen
Postcode 4651 AP
Leeftijd26
GeslachtVrouw
 
Lid sindsaugustus 2023
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 15

Ervaring met Kat

 Blauwe Rus
 Europese korthaar
 Heilige Birmaan
 Ragdoll
Toon meer...