Kattenoppas LINDA uit Terheijden

 

Al sinds mijn jeugd jaren ben ik fan van katten. Vanuit mijn ouderlijk huis hebben wij altijd (aanloop) katten gehad en sinds ik op mijzelf woon heb ik altijd meerdere katten in huis gehad. Deze haal ik meestal uit het asiel. Dit kost vaak wat meer tijd en geduld, maar als de katten weten dat ze veilig bij je zijn krijg je daar veel voor terug. Graag zou ik pleegouder zijn voor katten, maar daar ontbreekt privé de ruimte voor momenteel.
Al met al heb ik in mijn eigen huis 39 jaar ervaring met katten en ik vind het heerlijk om met katten bezig te zijn, ze te verzorgen en ze aandacht te geven. momenteel hebben wij een oude kater van bijna 17 jaar en een moeder en dochter van 6 en 4 jaar. De dochter is als kitten van 3 maanden bij ons komen wonen met haar moeder.
Omdat ik als kat eigenaar weet dat het altijd lastig is om een goede en betrouwbare oppas te vinden tijdens vakanties of weekendjes weg en ik op zoek ben naar een leuke bezigheid naast mijn gezin en werk, waar ik energie uit haal wil ik mijzelf aanbieden als oppas voor uw kat(ten). Mijn voorkeur gaat uit naar oppas adressen in Terheijden.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas LINDA uit Terheijden
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Terheijden
Postcode 4844AD
Leeftijd60
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsmaart 2023
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 12.50
Dagoppas bij jou thuis
1 extra huisdier: 2.50

Ervaring met Kat

 Europese korthaar
Toon meer...