Huisdierenoppas Lara uit Teteringen

 

Hai ik ben Lara en ik ben een ontzettende dieren vriend. Zelf heb ik al mijn hele leven konijnen en schildpadden waarvan ik tegenwoordig alle zorg heb overgenomen (ik heb dus erg veel ervaring met de verzorging van deze lieve beestjes), Ook heb ik voor een korte tijd vogeltjes verzorgd.
Ik houd hiernaast heel erg veel van honden en ik heb een paar keer opgepast op een hond in mijn eigen huis terwijl de baasjes op vakantie waren. Het wandelen met, verzorgen van en gezelschap krijgen van een hond beviel mij ontzettend goed. Jammer genoeg is het voor mijzelf momenteel niet mogelijk om een hond te nemen en daarom wil ik heel erg graag voor andere honden zorgen, om toch met deze bijzondere beestjes in aanraking te komen.
Ik houd heel erg van wandelen en laat mezelf niet stoppen door een regenbui.
Ook ben ik zelf ontzettend specifiek in instructies volgen en zou dit bij uw huisdier ook tot in de puntjes doen. Zijn er bepaalde dingen waarvan u graag wilt dat het precies op de goede manier gedaan wordt sta ik en mijn perfectionisme maar al te lief voor u klaar!

Doordat ik een senior konijn verzorg kijk ik erg uit met op onbekende honden in eigen huis passen, dagopvang bij mij thuis is dus helaas alleen een optie bij konijnen (deze worden dan uiteraard apart gehouden van mijn eigen konijnen), andere knaagdieren, vissen en vogels.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Lara uit Teteringen
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Teteringen
Postcode 4847CX
Leeftijd19
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten0%
Lid sindsmei 2023
Laatste keer ingelogd1 week geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 7
2 Huisbezoeken per dag: 10
3 Huisbezoeken per dag: 18
Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 14
1 extra huisdier: 4
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 12
Extra hond: 6