Huisdierenoppas Renée uit Utrecht

  Utrecht , West
 

Welkom!

Je zoekt iemand om met liefde en aandacht voor jouw lieve dier te zorgen...dan begrijp ik helemaal dat je wilt weten aan wie je dit kan toevertrouwen. We moeten elkaar natuurlijk eerst leren kennen.

Als kind ben ik opgegroeid met honden, katten, konijnen, cavia's, ponies, paarden, vogels en schapen :-) Wat een rijkdom. Ik werkte een tijd voor een hondenuitlaat service en heb op honden gepast aan huis.

Heb zelf 14 jaar lang de liefste hond van de wereld gehad die ik in het asiel heb gevonden. Ik wandelde vier keer per dag met Flynn. Na een paar maanden zonder dier heb ik een konijntje genomen (zie foto's). Seven liep los in huis en met goed weer was ze buiten in een hele ruime ren. Ik wilde een tweede konijntje nemen omdat dat belangrijk is voor een konijn maar helaas kon dat niet vanwege een besmettelijke ziekte (e.cuniculi). Voor de verzorging van een dier doe ik alles om het optimaal (en dan nog optimaler) te maken. Daar haal ik heel veel plezier en voldoening uit. Mijn vrienden zeggen over de dieren die ik heb gehad dat ze geen beter thuis hadden kunnen hebben. En ik geloof wel dat ze dat oprecht menen :-)

Ik kan je dier eten geven en borstelen. Ik wandel minimaal 30 min. met jouw hond, en ben beschikbaar in overleg. Sowieso in de ochtend en avond. Ik werk 4 van de 5 dagen thuis dus als je in de buurt woont kan ik jouw hond ook tussen de middag uitlaten. Als je jouw hond bij mij brengt voor dagopvang zal ik hem of haar niet langer dan 3 uur alleen laten en 3 keer per dag uitlaten en tussendoor spelen als hij/zij dat leuk vindt. Aandacht en wensen voor andere dieren in overleg. Ik dien geen medicatie toe. Ik woon alleen. Mijn tuin is omheind. Bij heel warm weer beschik ik niet over een koele plek (ook niet binnen).

Nu mijn...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Renée uit Utrecht
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Utrecht
Postcode 3531TN
Leeftijd54
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid52 minuten 17 seconden
Lid sindsseptember 2022
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel
  • Paard
  • Boerderijdier

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 17
2 Huisbezoeken per dag: 29
Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 35
1 extra huisdier: 15
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 18
Extra hond: 8

Woning

 Kleine tuin
 Afgesloten tuin
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Wandelingen door het park
 Individuele wandelingen
Toon meer...