Huisdierenoppas Lauri uit Utrecht

  Utrecht , Oost
 

Mijn naam is Lauri, ik ben 26 jaar oud en in woon in Utrecht. Met een liefde voor dieren die teruggaat tot mijn kindertijd, heb ik meer dan 20 jaar ervaring met het verzorgen van cavia's. Momenteel heb ik geen caviakudde (nadat de drieling die ik had geadopteerd een genetische afwijking bleek te hebben en ze afgelopen najaar na drie jaar intensieve zorg overleden zijn, had ik even wat pauze nodig voor ik weer aan mijn eigen kudde zou beginnen), maar mijn liefde voor de piggies blijft onverminderd. Vandaar dat ik me aanmeld als oppas.

Ik bied mijn diensten aan als huisdierenoppas voor cavia's die tijdelijk een liefdevol thuis nodig hebben, bijvoorbeeld wanneer hun baasjes op vakantie zijn of in het ziekenhuis verblijven. De cavia's kunnen in mijn huis verblijven, waardoor ze continue wat gezelligheid om hun heen hebben, wat natuurlijk een stuk gezelliger is dan dat ik maar enkele keren per dag langskom voor eten en knuffels. Mijn ervaring strekt zich ook uit tot het uitlaten van honden, en ik ben bereid om de zorg en aandacht te bieden die elk dier verdient.

Naast mijn cavia-avonturen deel ik mijn leven met mijn eigen kat, Mira, met wie ik een speciale band heb opgebouwd. Mira heeft een rugzakje, wat me heeft geleerd om met geduld en begrip om te gaan met de unieke behoeften van dieren. Mira zal niet in de buurt komen van de cavia's.

Gedurende mijn leven heb ik 16 verschillende cavia's verzorgd, waarbij de oudste een respectabele leeftijd van 11 jaar bereikte. Deze brede ervaring heeft me vertrouwd gemaakt met diverse karakters, gezondheidsproblematiek en het proces van het tam maken van cavia's. Ik weet hoe spannend het kan zijn om de caafjes waar je zo gehecht aan bent in de zorg van iemand anders te laten, dus ik zal er alles aan doen om hu...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Lauri uit Utrecht
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Utrecht
Postcode 3583ET
Leeftijd26
GeslachtVrouw
 
Lid sindsmaart 2024
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Konijn en Knaagdier

Ik bied aan

Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 5
1 extra huisdier: 2
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 5
1 extra huisdier: 2
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 15
Extra hond: 5

Ervaring met Kleine Hond

 Vuilnisbakkenras
 Beagle
Toon meer...

Ervaring met Grote Hond

 Duitse Staande Hond
 Mechelse Herder
Toon meer...

Ervaring met Kat

 Europese korthaar
 Maine Coon
Toon meer...

Mijn huisdieren