Hondenoppas Saskia uit Vlagtwedde

 

Ons hondenpension is het enige en beste Vakantiepark voor Honden!

Wij zijn een uniek holistisch en biologisch Vakantiepark voor Honden in de provincie Groningen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de opvang voor buitenlandse honden, honden met een rugzakje en/of medische zorg. Jouw maatje logeert op een vakantieadres in huiselijke sfeer samen met andere soortgenoten in een geselecteerde roedel. Persoonlijke zorg en aandacht voor huisdier én eigenaar staan centraal.

Ligging
Het hondenpension is gelegen in Vlagtwedde, Groningen. Het Vakantiepark ligt tegen het natuurgebied aan. Het natuurgebied Liefstinghsbroek is één van de oudste bossen in Nederland en het oudste bos van Groningen. Aan de andere kant bevinden zich landerijen. De hondenopvang is gevestigd op een twee hectaren groot perceel.

Medische zorg
Naast een Vakantiepark is tevens een Hondenwelzijnscentrum voor honden die medische zorg nodig hebben. In samenwerking met een team professionele artsen zijn honden welkom die intensieve revalidatie nodig hebben. Dit maakt hét unieke dierenpension van Nederland!

Bijzondere plaats
Voel je welkom in het tweede thuis voor je hond; een bijzondere plaats in Nederland. Eigen huiskamers zoals ze die thuis gewend zijn. Vol speeltjes en lekkere banken, stoelen, hondenmanden, kussens en bedden. Keuze uit verschillend biologisch hondenvoer. Van geperste brok, blikvlees tot vers vlees. Veterinaire zorg mocht je huisdier dit nodig hebben en een hecht vriendenclubje om lekker mee te chillen in de tuin of het terras.

Jouw maatje komt binnen in een zeer schoon, modern en gezellig huis waar persoonlijke zorg op nummer één staat. Ons hondenhotel is een officieel geregistreerd dierenpension voorzien van de nodige vergunningen, dipl...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Hondenoppas Saskia uit Vlagtwedde
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Vlagtwedde
Postcode 9541SZ
Leeftijd43
GeslachtVrouw
 
Lid sindsfebruari 2024
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond

Ik bied aan

Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 45
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 45