Huisdierenoppas Josie uit Winschoten

 

***English below***
Ik ben Josie, 27 jaar oud wonend in Winschoten. Ik ben full-time werkend in Farmsum waar ik de administratie verzorg.

Ik ben dol op katten, hier ben ik mee opgegroeid en heb momenteel 2 katten bij mij thuis genaamd Missy en Lucy :). Katten zijn één van mijn favoriete dieren, verder ben ik echt dol op alpaca's en is het nog steeds mijn droom om in de toekomst een alpaca boerderij te hebben; verder vind ik het leuk om in de tuin bezig te zijn, piano te spelen en gamen. Het is erg belangrijk dat je zonder zorgen op vakantie kunt, daarom bied ik mij hierbij aan als kattenoppas! Ik pas nu af en toe op de kat van mijn ouders en heb wel vaker op huisdieren van de buren gepast, dit vind ik zo leuk dat ik graag op jouw kat zou willen passen!

Ik kan 1 tot 2 x per dag langskomen om je kat(ten) te verzorgen, dit is inclusief het zorgen voor eten, drinken, kattenbak verschonen, aandacht geven, spelen en eventueel kammen. Wanneer ik langs kom blijf ik ongeveer 30 minuten (langer kan in overleg) waarbij ik ook foto's en filmpjes van je kat(ten) maak en naar je opstuur met een kleine update.

Kleine klusjes zoals de post uit de brievenbus halen, planten water geven en kleine ongelukjes opruimen vind ik geen probleem; ook zal ik de laatste dag even de stofzuiger door de woonkamer heen halen.

Zelf heb ik weinig ervaring voor het toe dienen van medicatie (alleen het geven van pilletjes), maar mocht dit best simpel zijn kunnen we dit altijd overleggen. Ook heb ik een auto dus mocht er iets aan de hand zijn zou ik naar de dierenarts kunnen rijden.

Mocht je één (of meerdere) cavia('s) hebben sta ik ook open om daarvoor te zorgen; ik heb in het verleden ongeveer 20 cavia's gehad dus hier heb ik ook wel ervaring mee.

Ik b...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Josie uit Winschoten
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Winschoten
Postcode 9671KB
Leeftijd27
GeslachtVrouw
 
Lid sindsmaart 2024
Laatste keer ingelogd22 uur geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 15
2 Huisbezoeken per dag: 23
3 Huisbezoeken per dag: 30

Woning

 Huis
 Grote tuin
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Haal en breng service
 Stofzuigen
Toon meer...

Mijn huisdieren