Kattenoppas Heleen uit Yde

  Yde
 

"Katten zijn gewoon heel goed gelukt!". Dat is hoe ik naar katten kijk. Ze zijn leuk, grappig en ik kan best wat jaloers zijn op de mooie eigenschappen die ze hebben én in de praktijk brengen. Ben mijn hele leven al dol op katten. Van jongs af aan was ik al met ze aan het knuffelen en spelen.

Waarom ik graag als kattenoppas werk is omdat ik graag bij ze in de buurt ben. Hun energie voelt fijn omdat ze zo lekker helemaal zichzelf zijn en daarom ben ik dat dan ook. Ze laden me op en brengen me helemaal in het hier en nu. Kortom het katten-oppassen is iets waar ik mijn liefdevolle aandacht aan geef en waar ik mooie kattenenergie voor terug krijg. De beste baan die er is.

Uw kat/katten krijgen bij mij een VIP behandeling als ik bij ze ben. Dit betekent niet alleen eten geven en eventueel de bak verschonen maar ook lekker veel knuffels, aandacht en spelen indien gewenst. Als uw kat wat schuwer of angstiger is, zal ik hier met respect mee omgaan en betreffende kat de ruimte geven om zich op zijn of haar gemak te gaan voelen bij mij. Ik heb voldoende ervaring om goed aan te voelen wat een kat wel of niet nodig heeft of prettig vindt. Als u het op prijs stelt elke dag een berichtje en/of foto te ontvangen tijdens de oppasperiode dan doe ik dit met alle liefde.
Mijn eigen poezen Saar en Sofie komen uit een dierenasiel. Ze waren 1,5 jaar en dikke vriendinnetjes, waarschijnlijk zusjes dus die moesten samen geplaatst. Destijds werkte ik in het asiel op de kattenafdeling en toen Saar bij mij op schoot kwam liggen, was ik verkocht. Dus Sofie moest er ook aan geloven en kwam ook bij mij wonen. Ze genieten hier volop in de grote voor- en achtertuin waar genoeg muisjes te vinden zijn die ik helaas ook regelmatig dood dan wel levend in huis vindt...Schurkjes zijn he...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Heleen uit Yde

( 1 beoordeling )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Yde
Postcode 9494RA
Leeftijd47
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid33 minuten
Lid sindsjanuari 2023
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 15

Opleiding

 Certificaat medewerker dierenasiel
Toon meer...

Woning

 Huis
 Grote tuin
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
 Ervaring met probleemgedrag
Toon meer...

Ervaring met Kat

 HTK
Toon meer...

Mijn huisdieren

Waardering (1)