Hondje uitlaten? Meld je aan als wandelmaatje

Hoe leuk! Een hondje uitlaten bij jou in de buurt! Op Huisdierenoppas.nl vind je het grootste aanbod vacatures van honden bij jou in de buurt die op zoek zijn naar een wandelmaatje. Met een oppasprofiel op Huisdierenoppas.nl begin jij gemakkelijk jouw eigen hondenuitlaatservice. 

Welke hondenuitlaat ervaring heb je nodig? 

Om met een leenhond te wandelen hoef je niet altijd jarelange ervaring te hebben. Je moet vooral erg gek zijn op honden! Op Huisdierenoppas.nl maak je gemakkelijk jouw eigen hondenuitlaatservice profiel aan. Hierin geef je aan wanneer jij beschikbaar bent en hoeveel ervaring jij hebt met honden. Baasje maken op basis van jouw hondenoppas profiel een keuze wie geschikt is voor het uitlaten van hun hond.  

Bijverdienen als hondenuitlater? De leukste bijbaan voor honden uitlaten bij jou in de buurt!

Met een bijbaan als hondenuitlater of hondenuitlaatservice verdien jij gemakkelijk bij met het uitlaten en spelen van honden. Je haalt de hond thuis op en loopt in de buurt richting een park of bos. Samen met de hond maken jullie plezier en genieten jullie van het buiten zijn.

Hoe start ik een hondenuitlaatservice? 

Een hondenuitlaatservice beginnen is nog niet zo makkekijk. Het belangrijkste bij het starten van een hondenuitlaatservice zijn natuurlijk de honden! Om jou te helpen bij het starten van een hondenuitlaatservice helpen wij jou gartis op weg. Je maakt als hondenuitlaatservice gemakkelijk jouw eigen bedrijfsprofiel aan op Huisdierenoppas.nl. Dagelijks zoeken honderden baasjes in Nederland de oppasprofielen door om zo de perfecte oppas of uitlaatservice voor hun hond te vinden. 

De voordelen voor jou?

 Je bent eigen baas
 Leuke bijverdiensten
 Bepaal zelf waar, wanneer en op welke huisdieren jij wilt passen
 Bij Huisdierenoppas.nl draag je géén percentage over je inkomsten af
 Veilig contact via je eigen Huisdierenoppas.nl- mailservice
 Oppas aan huis of thuiswerken als oppas
 Geniet van het gezelschap van een hond
 Gezond en lekker wandelen met honden in de natuur
 Makkelijk en veilig contact met hondenbaasjes in de buurt
 Aanmelden is 100% Gratis!


Veelgestelde vragen

Het belangrijkste bij het starten van een hondenuitlaatservice zijn natuurlijk de honden! Om jou te helpen bij het starten van een hondenuitlaatservice helpen wij jou gartis op weg. Je maakt als startende hondenuitlaatservice gemakkelijk jouw eigen bedrijfsprofiel aan op Huisdierenoppas.nl. Dagelijks zoeken honderden baasjes in Nederland de oppasprofielen door om zo de perfecte oppas of uitlaatservice voor hun hond te vinden.
Lijkt het jou leuk om een hondje uit te laten bij jou in de buurt? Bekijk dan de actuele vacatures van baasjes die op zoek zijn naar een hondenliefhebber op Huisdierenoppas.nl. In jouw eigen hondenuitlaatservice profiel geef je aan wanneer jij beschikbaar bent en welke uitlaat tarieven jij wilt rekenen. Zo kom je gemakkelijk in contact met baasjes van honden die op zoek zijn naar jou.
Een Medewerker Hondenuitlaatservice part-time heeft een gemiddeld uurloon van €13,- tot €17,- bruto per uur. Begin jij jouw eigen hondenuitlaatservice en je rekent €15,- per wandeling met een hond, dan verdien je bij het wandelen met drie honden tegelijkertijd al snel. €45,- per wandeling. Het tarief voor hondenuitlaatservice hangt natuurlijk sterk af van hoe lang jij gaat wandelen en of je met een HUS busje naar een park of bos rijdt.

Huisdierenoppas Blog


 • Uitvallen naar andere honden, een veel voorkomend probleem.

  Veel eigenaren zijn van mening dat ze een hele lieve en sociale hond hebben en begrijpen niet goed waarom hun hond dit gedrag vertoont. Het zou toch leuk moeten zijn om andere honden te ontmoeten?

  01 september 2022
 • Verlatingsangst bij honden

  “Mijn hond heeft verlatingsangst”, is een veelgehoorde kreet onder hondeneigenaren. Zodra zich ‘problemen’ voordoen als een hond alleen thuis is, wordt er gesproken over verlatingsangst.

  21 juni 2022
 • Strijd tegen de coronakilo’s - Honden en overgewicht

  Hebben honden ook last van extra coronakilo’s? Hoe bepaal je of je hond overgewicht heeft en wat kun je doen om tot een ideale conditie te komen? Diervoedingspecialist dr. Joeke Nijboer geeft antwoord.

  23 mei 2022