Vacatures Kattenoppas werk

Jij bent een echte kattenliefhebber en zou graag kattenoppas worden? Dan zit je bij Huisdierenoppas.nl helemaal goed! Bekijk de kattenoppas vacatures in jouw buurt en maak kosteloos jouw eigen leuke kattenoppas- profiel aan. Wij helpen je bij het vinden van de leukste katten vacatures bij jou in de buurt en zorgen dat je gemakkelijk en veilig in contact komt met het baasje van de kat. Hier maak jij gemakkelijk je eigen kattenoppas profiel aan voor jouw woonplaats. In je oppasprofiel geef je aan wanneer je beschikbaar bent en op welke huisdieren je wilt passen. Je bent je eigen baas en bepaald helemaal zelf hoe en wanneer je werkt. 

Oppaskat zoeken

Momenteel zoeken velen kattenbaasjes bij jou in de buurt naar een oppas voor hun kat. Bekijk welke katten bij jou in de buurt nu op zoek zijn naar jou! Je kunt direct en veilig op kattenoppas oproepen bij jou in de buurt reageren. 

Kattenoppas worden?

Iedereen kan kattenoppas worden! Je plaatst binnen enkele minuten een leuk eigen oppasprofiel. Je kunt in je profiel aangeven hoeveel ervaring jij hebt met katten. Ook wanneer je nog nooit op katten hebt gepast kun jij je aanmelden. Baasjes houden hier rekening mee. Vervolgens bepaal je zelf wanneer jij beschikbaar bent en op hoeveel katten en andere huisdieren je zou willen passen. Dit kun je in je eigen kattenoppas profiel aangeven. 

 1. Registreer je als kattenoppas 

Jij kunt je GRATIS aanmelden als kattenoppas. Je maakt gemakkelijk jouw eigen leuke kattenoppas profiel aan met daarin jouw oppasvoorkeuren en jouw tarief. Dit bepaal je namelijk helemaal zelf. Baasjes bij jou in de buurt nemen vanuit jouw profiel direct contact met je op.

 2. Oppaskat gevonden! 

Op het moment dat een kattenbaasje contact met jou opneemt, sturen wij jou een SMS en E-mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Het eerste contact verloopt altijd veilig via de website van Huisdierenoppas.nl. Lijkt het jou leuk om op te passen, dan kunnen jullie een kennismakingsgesprek inplannen.

Ook is het mogelijk om direct met een baasje contact op te nemen. Bekijk de oproepen van baasjes bij jou in de buurt.

 3. Kattenoppassen 

Heb jij een superleuk oppaskat gevonden, dan zijn jullie klaar voor de eerste kennismaking. Wij geven jou een aantal handige tips zodat je hierbij niks over het hoofd ziet. Vergeet na het oppassen het baasje niet te vragen om een beoordeling op jouw kattenoppas- profiel te schrijven.

Zowel kattenoppas bij jou thuis als kattenoppas bij de kat thuis. Dat bepaal je helemaal zelf. Meld je nu GRATIS aan voor het leukste werk van Nederland! 

De voordelen voor jou?

 Je bent eigen baas
 Leuke bijverdiensten
 Bepaal zelf waar, wanneer en op welke huisdieren jij wilt passen
 Bij Huisdierenoppas.nl draag je géén percentage over je inkomsten af
 Veilig contact via je eigen Huisdierenoppas.nl- mailservice
 Zowel kattenoppas aan huis als kattenoppas bij jou thuis
 Geniet van het gezelschap van een kat
 Makkelijk en veilig contact met kattenbaasjes in de buurt
 Aanmelden is 100% Gratis!

MAAK HIER JOUW GRATIS KATTENOPPAS PROFIEL


Zelf op zoek naar een kattenoppas?

Ook wanneer je op zoek bent naar een kattenoppas, zoek je met de zoekfilters gemakkelijk naar een kattenoppas bij jou in de buurt. Meer informatie over het gemakkelijk en snel vinden van een kattenoppas vind je op de pagina Kattenoppas aan huis gezocht


Veelgestelde vragen

Als je werk zoekt als kattenoppas kun jij je gemakkelijk aanmelden op Huisdierenoppas. Hier maak jij gemakkelijk je eigen oppasprofiel aan en kunnen baasje bij jou in de buurt jou vinden.
Een kattenoppas verdient tussen de 5 en de 15 euro per huisbezoek. Dit is geheel afhankelijk van de werkzaamheden en het aantal te verzorgen katten. In jouw kattenoppas profiel geef je gemakkelijk aan voor welke diensten je welke vergoeding wilt rekenen. 
Met een kattenoppas profiel op Huisdierenoppas.nl ontvang jij heel erg makkelijk de meest relevante nieuwe vacatures voor kattenopvang bij jou in de buurt. Katten baasjes die op zoek zijn naar een kattenoppas nemen vanuit jouw profiel rechtstreeks contact met jou op.

Huisdierenoppas Blog