Knaagdierenoppas voor hamster, konijn of cavia gezocht?

Een hamsteroppas, tamme muisoppas, tamme ratoppas, Mongoolse gerbiloppas, caviaoppas, chinchillaoppas of degoeoppas vinden doe je gemakkelijk bij Huisdierenoppas.nl. Zowel particuliere als professionele knaagdieroppassers vind je hier. Zoek gemakkelijk naar een knaagdierenoppas of knaagdierenopvang op de grootste huisdierenoppas website van Nederland.  

Huisdierenoppas.nl biedt de mogelijkheid om de profielen van knaagdierenoppassers in de buurt te bekijken. Zoek met de uitgebreide zoekfilters naar de perfecte knaagdierenoppas voor jouw hamster, tamme muis, tamme rat, Mongoolse gerbil, cavia, chinchilla of degoe. Zowel verzorging aan huis als verzorging bij de knaagdierenoppas thuis.

Meerdere huisdieren? Een huisdierenoppas kan desgewenst op meerder huisdieren passen. Bekijk de profielen van de knaagdierenoppassers bij jou in de buurt om te zien op welke dieren er nog meer gepast kan worden.

 

Hoe vind ik een knaagdierenoppas?

Een knaagdierenoppas of knaagdierenopvang vind je gemakkelijk bij Huisdierenoppas. Zoek gemakkelijk op postcode of woonplaats,  en vind een knaagdierenoppas in de buurt. Met de uitgebreide zoelfilters vind je gemakkelijk en snel een geschikte oppas voor jou hamster, tamme muis, tamme rat, Mongoolse gerbil, cavia, chinchilla of degoe.

Gemakkelijk en veilig in contact opnemen doe je via de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. Vanuit het profiel van een huisdierenoppas stuur je gemakkelijk en veilig een bericht naar de knaagdierenoppas. Wij brengen de oppas met een e-mail en smsbericht op de hoogte van jouw bericht. Zo kom je snel met een knaagdierenpension of knaagdierenoppas in contact.

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de knaagdierenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je de knaagdierenoppas instructies geven. Denk hierbij aan het uitwisselen van contactgegevens, de contactgegevens van de dierenarts en het voederschema. Afspraken over betalingen worden altijd onderling gemaakt met de knaagdierenoppas.

Bespreek tijdens een intakegesprek het knaagdieren intakeformulier en knaagdieren sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen. Leg afspraken met de konijnenoppas vast in het knaagdieren logboek

Bekijk hier de knaagdieroppassers in de buurt.

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als knaagdierenoppas? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog