Tarieven

Wat kost inschrijving als Huisdierenoppas?

Inschrijven is 100% gratis en vrijblijvend. Je maakt gemakkelijk en snel jouw eigen Huisdierenoppas.nl profiel aan zodat baasjes in de buurt jou kunnen vinden. Om ervoor te zorgen dat jij je volledig kosteloos kunt aanmelden, vragen wij een kleine vergoeding aan de oppaszoekende. Vermeld daarom geen persoonlijke gegevens in je profiel.

 

Wat verdien ik als huisdierenoppas?

Je bepaalt zelf welk tarief je vraagt. Hiervan draag jij géén percentage over je inkomsten af aan Huisdierenoppas.nl.

Een indicatie: € 5,- voor uitlaten of een huisbezoek, € 10,- voor dagopvang en € 15,- voor dag- en nachtopvang. Onze tip: Vergelijk jouw tarief met huisdieroppassers bij jou in de buurt. 

 

Wat kost een huisdierenoppas?

Huisdierenoppas.nl biedt dierenoppassers de mogelijkheid een persoonlijk oppasprofiel aan te maken. Hierbij bepaald de huisdierenoppas zelf het tarief. In het profiel van iedere huisdierenoppas vind je de indicatieve prijs per huisdier, bezoek of wandeling. Neem altijd contact op met de door jou geselecteerde huisdierenoppas, deze zal de prijs vaststellen aan de hand van het aantal oppasdagen en huisdier(en).

Afspraken over tarieven of betalingen maak je samen met de huisdierenoppas. De afgesproken prijs betaal je direct aan de dierenoppas, niet aan Huisdierenoppas.nl.

 

Wat kost het zoeken naar een huisdierenoppas?

Bij Huisdierenoppas.nl bieden wij de mogelijkheid om met een Gratis Basis account te zoeken naar een geschikte huisdierenoppas, hondenuitlaatservice of dierenopvang bij jou in de buurt. Met dit account is het tevens mogelijk om kosteloos een oproep te plaatsen. Huisdierenoppassers in de buurt krijgen hiervan een melding en zullen vervolgens op jouw oproep reageren. 

Wanneer je één of meerdere potentiële huisdierenoppassers hebt gevonden, dan kun je onbeperkt en veilig contact opnemen met een Premium account.  Wij sturen dan direct een e-mail en SMS bericht naar de huisdierenoppas zodat jullie snel in contact komen. De kosten van het Premium account zijn € 8,95 voor een maand lang onbeperkt reageren.  

Wij vinden het belangrijk dat je zelf jouw account kan beheren. Daardoor kun je gemakkelijk en op ieder moment jouw Premium account stopzetten op de account status pagina. Bij Huisdierenoppas.nl zit je dus nergens aan vast. 

Meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl kun je terugvinden op de informatie pagina voor huisdiereigenaren.

Huisdierenoppas Blog

 • Wetenschappelijke methode om te bereken hoe oud een hond in mensenjaren is

  Als er één mythe is die velen van ons klakkeloos voor waarheid aannemen, is het wel deze: vermenigvuldig de hondenleeftijd met zeven om te berekenen hoe oud je trouwe viervoeter in mensenjaren is.

  06 juli 2020
 • Waarom katten kopjes geven

  Door met hun kopje en lichaam langs voorwerpen te wrijven of hun nagels te scherpen aan de krabpaal markeren ze met natuurlijke feromonen de grenzen waarbinnen ze zich veilig en geborgen voelen.

  03 juli 2020
 • Zo bescherm je jouw huisdier tegen de hitte

  Dieren zijn gevoelig voor hitte. Wanneer de zon zich inspant, hebben ze extra zorg nodig. Met deze tips help je je huisdier de warme zomerdagen comfortabel door te komen.

  24 juni 2020