Tarieven

Wat kost inschrijving als Huisdierenoppas?

Inschrijven is 100% gratis en vrijblijvend. Je maakt gemakkelijk en snel jouw eigen Huisdierenoppas.nl profiel aan zodat baasjes in de buurt jou kunnen vinden. Om ervoor te zorgen dat jij je volledig kosteloos kunt aanmelden, vragen wij een kleine vergoeding aan de oppaszoekende. Vermeld daarom geen persoonlijke gegevens in je profiel.

 

Wat verdien ik als huisdierenoppas?

Je bepaalt zelf welk tarief je vraagt. Je draag géén percentage over je inkomsten af aan Huisdierenoppas.nl

Een indicatie: € 5,- voor uitlaten of een huisbezoek, € 10,- voor dagopvang en € 15,- voor dag- en nachtopvang. Vergelijk jouw tarief met huisdieroppassers in jouw buurt. 

 

Wat kost een huisdierenoppas?

Huisdierenoppas.nl biedt dierenoppassers de mogelijkheid een persoonlijk oppasprofiel aan te maken. Hierbij bepaald de huisdierenoppas zelf het tarief. In het profiel van iedere huisdierenoppas vind je de indicatieve prijs per huisdier, bezoek of wandeling. Neem altijd contact op met de door jou geselecteerde huisdierenoppas, deze zal de prijs vaststellen aan de hand van het aantal oppasdagen en huisdier(en).

Afspraken over tarieven of betalingen maakt u samen met de huisdierenoppas. De afgesproken prijs betaalt u aan de dierenoppas, niet aan Huisdierenoppas.nl.

 

Wat kost Huisdierenoppas.nl voor een baasje?

Bij Huisdierenoppas.nl bieden wij de mogelijkheid om met een Gratis Basis account te zoeken naar een geschikte huisdierenoppas, hondenuitlaatservice of dierenopvang. Met dit account is het tevens mogelijk om kosteloos een oproep te plaatsen. Huisdierenoppassers in de buurt krijgen hiervan een melding en zullen vervolgens op jouw oproep reageren. 

Wanneer je één of meerdere potentiële huisdierenoppassers hebt gevonden, dan kun je onbeperkt en veilig contact opnemen met een Premium account.  Wij sturen direct een e-mail en een SMS bericht naar de huisdierenoppas zodat jullie snel in contact komen.

De kosten van het Premium account zijn € 3,95 voor een maand lang onbeperkt reageren.  

Wij vinden het belangrijk dat je zelf jouw account kan beheren. Daardoor kun je gemakkelijk en op ieder moment jouw Premium account stopzetten op de account status pagina. Bij Huisdierenoppas.nl zit je dus nergens aan vast. 

Meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl kun je terugvinden op de informatie pagina voor huisdiereigenaren.

Accounts baasjes

  Basis account Premium account
Oproep plaatsen
Zoeken naar oppassers
E-mailservice

Reageren op een huisdierenoppas

 onbeperkt reageren

SMS Bericht 

Stopzetten

Op ieder moment gemakkelijk online 

Op ieder moment gemakkelijk online 

Kosten  GRATIS

€ 3,95 p.m.

Laatste nieuws

 • Een huisdierenoppas gezocht?

  Ideaal! Je zoekt gemakkelijk naar een huisdierenoppas bij jou in de buurt.

  20 oktober 2017
 • Gratis Huisdierenoppas.nl- intakeformulier

  Leer de huisdierenoppas of huisdiereigenaar kennen tijdens een intakegesprek. Om ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet, bieden wij je het Huisdierenoppas.nl – intakeformulier aan.

  14 april 2017
 • Gratis Huisdierenoppas.nl- sleutelcontract

  Gebruikt bij ontvangst of uitgifte van de huissleutel altijd het gratis Huisdierenoppas.nl- sleutelcontract. Gratis te downloaden vanaf onze website.

  14 april 2017