Wanneer je een zoet- of zoutwateraquarium, een vijver met Koi of andere vissen hebt, kan het best lastig zijn om hiervoor een deskundige vissenoppas te vinden. Op Huisdierenoppas.nl bieden vissenliefhebbers zich aan als vissenoppas aan huis. Vaak hebben deze vissenoppassers zelf ook vissen gehad. De vissenoppas heeft dus vaak verstand van de verschillende apparaten, leidingen, schakelaars, kranen en andere belangrijke technieken.
Bij Huisdierenoppas.nl zoek je gemakkelijk naar een vissenoppas in de buurt. Door gemakkelijk te zoeken op postcode of woonplaats is er altijd een vissenoppas in de buurt. Met de uitgebreide zoekfilters vind je de perfect vissenoppas voor jouw vissen.
Vanuit het profiel neem je gemakkelijk en snel contact op met een vissenoppas. Wij sturen de vissenoppas een sms en e-mailbericht. Zo kom je snel met een vissenoppas in contact.
Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met een vissenoppas. Zo kun je de vissenoppas beter leren kennen en instructies geven met betrekking tot het verzorgen van de vissen en het water.
Bespreek tijdens een intakegesprek het vissenoppas intakeformulier en vissenoppas logboek om onduidelijkheden tijdens de oppasperiode te voorkomen. Gebruikt bij het uit handen geven van de huissleutel altijd het vissenoppas sleutelcontract.
Naast het zorg dragen voor uw vissen, kan een vissenoppas tevens huishoudelijke taken verzorgen zoals de planten water geven, de brievenbus legen of andere kleine werkzaamheden in huis.
Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers
Bijverdienen als vissenoppas? Aanmelden is gratis!
Het spreekwoord luidt, als de kat van huis is, dansen de katten op tafel. Het is daarom handig om een kattenoppas aan huis te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie wil.
Waarom trekken honden aan de lijn en wat kun je hieraan doen? Lees de 5 belangrijkste tips van Dominique Verschuren om trekken aan de riem te voorkomen.
Gelukkig hoor en zie je het steeds meer. Het welzijnsbewust opvoeden en trainen van honden, paarden, katten en kleine knagers. Maar wat houdt dat welzijnsbewust opvoeden en trainen nou eigenlijk in?