Vogeloppas service en verzorging aan huis

De dierenliefhebbers achter Huisdierenoppas.nl weten hoe lastig het kan zijn om een goede en betrouwbare vogeloppas service voor jouw Valkparkiet, Kanarie, Papegaai of Vink te vinden. Familie, buren of vrienden hebben vaak te weinig kennis en ervaring of willen liever niet op jouw vogel passen. Huisdierenoppas.nl biedt volgeloppassers door heel Nederland aan.

Een vogelpension of vogelhotel gezocht?

Een vogelpension, vogelopvang of vogelhotel is in de vakantieperiode snel volgeboekt. Daarnaast geeft verhuizen jouw vogel stress. Het is daarom beter om in plaats van een vogelpension jouw vogel te laten verzorgen in zijn eigen vertrouwde omgeving. Bij huisdierenoppas.nl bieden vogelliefhebbers zich aan als vogeloppas. Een vogeloppas komt desgewenst bij jou thuis om de Valkparkiet, Kanarie, Papegaai of Vink te verzorgen. 

Zoek makkelijk naar een vogelopvang of -oppas in de buurt

Je zoekt op Huisdierenoppas.nl gemakkelijk naar een vogeloppas service bij jou in de buurt. Nooit meer naar een vogelpension of vogelhotel. Zowel professionele vogeloppas service als vogelliefhebbers bij jou in de buurt bieden zich aan om jou tijdens je afwezigheid te helpen. Een vogeloppas komt één of meerdere keren per dag de Parkiet, Kanarie, Papegaai of Vink de benodigde aandacht en verzorging geven. 

Naast het zorg dragen voor uw Parkiet, Kanarie, Papegaai of Vink, kan een huisdierenoppas in overleg ook de planten water geven, de brievenbus legen of andere kleine werkzaamheden in en om het huis doen.

Papengaaien opvang tijdens vakantie

Ben je op zoek naar een tijdelijke vakantieopvang voor jouw papegaai? Bekijk dan de vogelsoppassers en de verschillende papegaaienopvangen bij jou in de buurt. Moet bijvoorbeeld de kooi worden schoongemaakt of jouw papegaai simpelweg eten en drinken gegeven worden? Onze dierenliefhebbers nemen graag de zorg van jouw papegaai uit handen! Zo kun je weer met een gerust hart op vakantie of een weekendje weg.

Parkietenopvang en verzorging

Parkieten hebben een dagelijkse verzorging nodig, waarbij ze af en toe de mogelijkheid krijgen om vrij rond te vliegen. Daarnaast moet natuurlijk de kooi schoon gehouden worden en het eten en drinken ververst worden. Als je dan even op vakantie wilt, dan wordt dit een flinke puzzel. Daarom kun je bij Huisdierenoppas.nl jouw parkiet door een particuliere oppasser laten opvangen of verzorgen bij jou thuis. De kosten hiervan liggen vaak vele malen lager dan een reguliere parkietenopvang. Profiteer daarom nu van de vele vogeloppassers bij jou in de buurt en meld je als baasje aan bij Huisdierenoppas.nl.

Duivenopvang of duivenoppas service

Als duivenhouder is het moeilijk om eens met vakantie te gaan. Veel duivenhouders gaan daarom nooit met vakantie. Een duivenoppas service biedt de perfecte oplossing. Op huisdierenoppas.nl staan duivenhouders met dezelfde passie en liefde voor duiven. Bekijk direct welke duivenhouder jou kan helpen.

Bespreek tijdens een intakegesprek het vogeloppas intakeformulier en vogeloppas logboek om onduidelijkheden tijdens de oppasperiode te voorkomen. Gebruikt bij het uit handen geven van de huissleutel altijd het vogeloppas sleutelcontract.

Bekijk hier de vogeloppassers in jouw buurt

 

Voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl bekijk je de veel gestelde vragen pagina.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als vogeloppas? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog