Vogeloppas service en verzorging aan huis

De dierenliefhebbers achter Huisdierenoppas.nl weten hoe lastig het kan zijn om een goede en betrouwbare vogeloppas service voor jouw Valkparkiet, Kanarie, Papegaai of Vink te vinden. Familie, buren of vrienden hebben vaak te weinig kennis en ervaring of willen liever niet op jouw vogel passen. Huisdierenoppas.nl biedt volgeloppassers door heel Nederland aan.

Een vogelpension of vogelhotel gezocht?

Een vogelpension of vogelhotel is in de vakantieperiode snel volgeboekt. Daarnaast geeft verhuizen jouw vogel stress. Het is daarom beter om in plaats van een vogelpension jouw vogel te laten verzorgen in zijn eigen vertrouwde omgeving. Bij huisdierenoppas.nl bieden vogelliefhebbers zich aan als vogeloppas. Een vogeloppas komt desgewenst bij jou thuis om de Valkparkiet, Kanarie, Papegaai of Vink te verzorgen. 

Zoek makkelijk naar een vogeloppas in de buurt

Je zoekt op Huisdierenoppas.nl gemakkelijk naar een vogeloppas service bij jou in de buurt. Nooit meer naar een vogelpension of vogelhotel. Zowel professionele vogeloppas service als vogelliefhebbers bij jou in de buurt bieden zich aan om jou tijdens je afwezigheid te helpen. Een vogeloppas komt één of meerdere keren per dag de Parkiet, Kanarie, Papegaai of Vink de benodigde aandacht en verzorging geven. 

Naast het zorg dragen voor uw Parkiet, Kanarie, Papegaai of Vink, kan een huisdierenoppas in overleg ook de planten water geven, de brievenbus legen of andere kleine werkzaamheden in en om het huis doen.

Duivenoppas service

Als duivenhouder is het moeilijk om eens met vakantie te gaan. Veel duivenhouders gaan daarom nooit met vakantie. Een duivenoppas service biedt de perfecte oplossing. Op huisdierenoppas.nl staan duivenhouders met dezelfde passie en liefde voor duiven. Bekijk direct welke duivenhouder jou kan helpen.

Bespreek tijdens een intakegesprek het vogeloppas intakeformulier en vogeloppas logboek om onduidelijkheden tijdens de oppasperiode te voorkomen. Gebruikt bij het uit handen geven van de huissleutel altijd het vogeloppas sleutelcontract.

Bekijk de vogeloppassers in de buurt

Bekijk de veel gestelde vragen pagina voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als vogeloppas? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog

 • Wat is het beste mandje voor mijn kat?

  Katten brengen een groot deel van de dag rustend of slapend door. Het is belangrijk dat ze een comfortabel, warm en veilig plekje hebben. Wat is een goede koop? En waar moet je verder nog op letten?

  02 april 2021
 • Waar laten we Pluto en Boris als we weer weg mogen?

  Hondenbezitters en postbodes hebben de afgelopen maanden tijdens hun dagelijkse rondjes al gemerkt dat het aantal nieuwe honden, de zogenaamde corona-terriers in alle buurten in rap tempo toeneemt.

  07 februari 2021
 • Hoe goed ken jij je kat?

  Ligt jouw kat het liefst de hele dag op schoot? Zijn jouw katten vriendjes van elkaar of vechten ze dagelijks? Is jouw kat gelukkig?

  04 januari 2021