Vogeloppas service en verzorging aan huis

De dierenliefhebbers achter Huisdierenoppas.nl weten hoe lastig het kan zijn om een goede en betrouwbare vogeloppas service voor jouw Valkparkiet, Kanarie, Papegaai of Vink te vinden. Familie, buren of vrienden hebben vaak te weinig kennis en ervaring of willen liever niet op jouw vogel passen. Huisdierenoppas.nl biedt volgeloppassers door heel Nederland aan.

Een vogelpension of vogelhotel gezocht?

Een vogelpension of vogelhotel is in de vakantieperiode snel volgeboekt. Daarnaast geeft verhuizen jouw vogel stress. Het is daarom beter om in plaats van een vogelpension jouw vogel te laten verzorgen in zijn eigen vertrouwde omgeving. Bij huisdierenoppas.nl bieden vogelliefhebbers zich aan als vogeloppas. Een vogeloppas komt desgewenst bij jou thuis om de Valkparkiet, Kanarie, Papegaai of Vink te verzorgen. 

Zoek makkelijk naar een vogeloppas in de buurt

Je zoekt op Huisdierenoppas.nl gemakkelijk naar een vogeloppas service bij jou in de buurt. Nooit meer naar een vogelpension of vogelhotel. Zowel professionele vogeloppas service als vogelliefhebbers bij jou in de buurt bieden zich aan om jou tijdens je afwezigheid te helpen. Een vogeloppas komt één of meerdere keren per dag de Parkiet, Kanarie, Papegaai of Vink de benodigde aandacht en verzorging geven. 

Naast het zorg dragen voor uw Parkiet, Kanarie, Papegaai of Vink, kan een huisdierenoppas in overleg ook de planten water geven, de brievenbus legen of andere kleine werkzaamheden in en om het huis doen.

Duivenoppas service

Als duivenhouder is het moeilijk om eens met vakantie te gaan. Veel duivenhouders gaan daarom nooit met vakantie. Een duivenoppas service biedt de perfecte oplossing. Op huisdierenoppas.nl staan duivenhouders met dezelfde passie en liefde voor duiven. Bekijk direct welke duivenhouder jou kan helpen.

Bespreek tijdens een intakegesprek het vogeloppas intakeformulier en vogeloppas logboek om onduidelijkheden tijdens de oppasperiode te voorkomen. Gebruikt bij het uit handen geven van de huissleutel altijd het vogeloppas sleutelcontract.

Bekijk de vogeloppassers in de buurt

Bekijk de veel gestelde vragen pagina voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als vogeloppas? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog


 • Strijd tegen de coronakilo’s - Honden en overgewicht

  Hebben honden ook last van extra coronakilo’s? Hoe bepaal je of je hond overgewicht heeft en wat kun je doen om tot een ideale conditie te komen? Diervoedingspecialist dr. Joeke Nijboer geeft antwoord.

  23 mei 2022
 • Vakantieplannen? Dierenpensions lijken overvol

  Waar verblijft je huisdier dan? Na twee jaar vol beperkingen lijkt de wereld weer open, veel van ons gaan op reis. Geniet van de voorpret, maar sta ook stil bij waar je je hond onderbrengt.

  09 mei 2022
 • Hier word jouw konijn nou echt gelukkig van.

  Wat heeft een konijn nou echt nodig om gelukkig te zijn? Waar moet ik op letten bij een konijn in huis? 7 tips om ervoor te zorgen dat jouw konijn echt gelukkig is.

  16 april 2022