Terug naar zoeken

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren

Wiki, Rémi, Mick uit Aalsmeer zoekt een huisdierenoppas

Plaatsing oproep: 04 augustus 2023
 

Hoi!
Ik zoek iemand die iedere dag eventjes bij mijn kat en drie ratjes op bezoek kan gaan om wat voer en water bij te vullen en een aai over de bol te geven. Vooralsnog ga ik woensdag 9 augustus weg en kom ik woensdag 16 augustus terug. Ik zoek dus iemand die van 10 t/m 15 augustus wil komen oppassen.

Mijn beestjes zijn allemaal mega lief: ze bijten niet, krabben niet en zijn echte knuffelkontjes - als ze een beetje aan je gewend zijn.
Wiki is een buitenkat en kan in en uit lopen wanneer ze wil. Ze leeft lekker haar eigen leven, maar komt toch vaak wel binnen als er iemand thuis is. Dan hangt ze graag in dezelfde kamer of komt ze even op schoot zitten. Ze is nooit buiten gehoor afstand en houdt je altijd goed in de gaten.
De ratjes zijn broertjes en hebben een groot hok waar ze graag zijn. Natuurlijk mogen ze regelmatig naar buiten, maar vaak zijn ze dan na een kwartiertje wel weer toe aan de veiligheid en vertrouwdheid van hun eigen hok. Overdag liggen ze heerlijk te slapen, maar zodra de schemer invalt, zijn het echte druktemakers. Als er iemand thuis komt, komen ze graag even gluren wie dat is en een aai over de bol halen, om vervolgens weer lekker verder te slapen.
De kat is niet veel bezig met de ratjes, al kan ze wel even (zonder nagels) uithalen als de ratten haar proberen uit te dagen. Hierdoor hou ik ze graag gescheiden van elkaar als de ratten uit hun hok zijn. Het blijft een spannende combinatie. Verder laten ze elkaar prima met rust en loopt de kat met een grote boog om het rattenhok heen.

Ik hoor graag of iemand tijd/zin heeft om volgende week even voor mijn diertjes te zorgen!

Groetjes Robin

Ik zoek een oppas voor:

Eenmalige vakantie
10-08-2023 tot en met 15-08-2023
Wiki, Rémi, Mick uit Aalsmeer zoekt een huisdierenoppas
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Aalsmeer
Postcode 1431WM
 
Lid sindsaugustus 2023
Laatste keer ingelogd7 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Huisbezoek

Oppas gezocht voor

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier

Mijn huisdieren

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren