Terug naar zoeken

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren

Sjaak uit Almen zoekt een Hondenoppas

  Almen
Plaatsing oproep: 09 april 2024
 

Wij zoeken een ervaren oppas voor dagopvang van onze Australian Shepherd Sjaak.

Sjaak woont in Almen, een dorpje tussen Zutphen en Lochem. Voor mijn werk ben ik geregeld naar het westen. Op dat soort dagen willen we hem hem graag 's-ochtends brengen en later 's-middags weer ophalen.

Sjaak is vier jaar oud, lief, speels en af en toe onzeker. Hij speelt graag met de bal of sjouwt met stokken. Binnen slaapt hij vooral. Hij is met een kat in huis grootgebracht maar om de een of andere reden kan hij katten niet meer uitstaan wat altijd leidt tot veel geblaf en wat gegrom. Met sommige kleine hondjes kan hij het goed vinden maar lang niet met alle. Dat geldt idem voor grotere honden. Langswapperende fluoriscerende hesjes van hardlopers of fietsers zijn soms ook een uitdaging. Bij sommige reutjes moet er even gegromd worden wie de baas is, bij andere niet. Met de meeste teefjes gaat het in 1x goed. Hij neemt zijn taak als bewaker van de kudde soms serieus. Door al deze zaken heeft hij een kleine gebruiksaanwijzing en zoeken wij dus een ervaren oppas maar in het algemeen is er goed met hem te werken en is het een superfijne hond. Hij loopt goed aan de lijn en is graag los in het bos. Als je hem roept komt hij (meestal). Hij heeft weinig jachtinstinct maar ruikt wel sporen.

Wij zoeken in eerste instantie een oppas voor een dag in de week, betreffende dag in overleg. Indien het tussen jou en Sjaak klikt willen we hem ook graag af en toe voor een weekend of zelfs een week, of nog verder in de toekomst (2025) een keer 2-3 weken, kunnen brengen. Een eventueel verblijf in ons huis behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Lijkt het je wat? Dan vernemen we graag van je!

Ik zoek een oppas voor:

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Sjaak uit Almen zoekt een Hondenoppas
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Almen
Postcode 7218bd
 
Lid sindsapril 2024
Laatste keer ingelogd2 weken geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Dagopvang bij oppas
  • Dag- en nachtopvang bij oppas

Oppas gezocht voor

  • Middelgrote Hond

Mijn huisdieren

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren