Terug naar zoeken

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren

Beer uit Arnhem zoekt een Hondenoppas

  Arnhem
Plaatsing oproep: 04 juli 2021
 

Lieve huisdieroppassers,

Voor mijn Engelse Cocker Spaniël Beer (teefje) ben ik (met enige spoed) op zoek naar een lieve oppas voor mijn vakantie 29 januari t/m 5 februari (2022). Ik zou het fijn vinden als ze bij de oppas ondergebracht kan worden. Dag- en nachtopvang bij mij thuis is ook bespreekbaar. Een geschikt oppas voor Beer is iemand die in ieder geval zelf geen honden, katten of kinderen heeft.

Daarnaast zou ik het leuk vinden als Beer echt een band kan opbouwen met haar oppas. Ik zou het daarom leuk vinden als Beer af en toe (of vaker) doordeweeks bij de oppas mag zijn of dat de oppas bij mij thuis is. Hierbij sta ik volledig open voor de beschikbaarheid van de oppas. Ik woon zelf in een klein appartement op de eerste etage in Arnhem (Het Broek).

Beer is een ontzettend lief teefje van 5 jaar. Ze is echt het belangrijkste in mijn leven. Ze is erg aanhankelijk, maar kan tegelijkertijd prima alleen zijn. Ze is dolgelukkig als je met haar knuffelt of speelt. Ze houdt enorm van balletjes en van kauwstokjes. Beer is een echte bofkont, want ze mag bij mij in bed slapen én op de bank. Dit verwacht ik natuurlijk niet van de oppas. Als we uit logeren zijn, slaapt ze niet in bed, maar op een bengekleed, kussen, deken of in haar benge. Beer is een onzeker hondje, ze moet altijd even een paar minuten wennen aan nieuwe mensen. Maar als het goed zit, ontvangt ze je alsof ze je al jaren kent. Haar onzekerheid zorgt ervoor dat ze kinderen, sommige honden en katten eng vindt. Beer luistert erg goed naar 'wachten' (dan wacht ze op je) en 'op de plaats' (dan gaat ze zitten of in de benge). Ik laat haar 3 keer per dag uit voor een wandeling van een 15-20 min. Als ze erg enthousiast is kan ze aan de riem trekken, maar meestal loopt ze netjes mee. In het...

Toon meer...

Ik zoek een oppas voor:

Eenmalige vakantie
29 januari 2022 tot en met 5 februari 2022

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Anouk

( 1 beoordeling )
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Arnhem
Postcode 6828 ZK
 
Beantwoorde berichten39%
Gem. reactiesnelheid5 minuten 6 seconden
Lid sindsaugustus 2019
Laatste keer ingelogd3 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Huisbezoek
  • Oppassen bij huisdier thuis
  • Dag- en nachtoppas bij huisdier
  • Dagopvang bij oppas
  • Dag- en nachtopvang bij oppas
  • Hondenuitlaatservice

Zoekt oppas voor

  • Middelgrote Hond

Mijn huisdieren

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren

Waardering (1)