Terug naar zoeken

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren

Luna uit Arnhem zoekt een Kattenoppas

  Arnhem
Plaatsing oproep: 03 mei 2023
 

Hallo! Wij zijn Hannah, Michelle en natuurlijk onze lieve kat Luna! Wij willen graag van 3 tot 16 juni op vakantie en zijn op zoek naar iemand die voor onze kleine haarbal kan zorgen. Luna is een binnenkat, hij is wat verlegen, maar met de tijd went hij langzaam aan je en begint hij met praten :) Hij heeft zo zijn eigen manier van praten, hij miauwt niet hard, maar heel erg lief! Hij slaapt veel (daar is hij een kat voor) en tussendoor vindt hij het leuk om te spelen, rond te rennen en naar buiten te kijken.
Als u wilt kunt u gebruik maken van ons huis (slaapkamer, slaapkamer, douche, toilet en een mooie tuin, inclusief sering die schaduw geeft in deze onvoorspelbare maanden. Verder is ons huis dichtbij de Rozendaalse Velden, wat het begin is van de Veluwezoom en zou je kunnen gaan zwemmen bij de Lathumse plassen of in de Rijn (als je voorzichtig bent).
Ons huis zit vlakbij een bushalte waar elke 5-15 minuten een bus naar het centrum vertrekt en naar de andere kant gaat de bus richting Velp, ook een mooie stad. Tevens hebben wij ook een e-bike die gebruikt kan worden. Ook zit dichtbij ons de Albert Heijn, een dekamarkt, een Turkse/mediteraanse winkel.
Onze buurt is zeer kindvriendelijk en rustig, met een basisschool dichtbij. Als u interesse heeft om van 3 juni tot 16 juni voor onze kleine kattenkind te willen zorgen, stuur een berichtje en we zouden dan graag spoedig een keer kennis maken met u!

Met vriendelijke groet,
Michelle (28), Hannah (25) en Luna (4)

Hello! We are Hannah, Michelle and of course, our lovely beautiful Luna! As we want to go on a holiday this June (specifically June 3-June 16th), we are looking for someone who wants to take care of our beautiful little furball. Luna is mostly an indoor cat, and although he is a bit shy, wh...

Toon meer...

Ik zoek een oppas voor:

Eenmalige vakantie
03-06-2023 tot en met 16-06-2023
Luna uit Arnhem zoekt een Kattenoppas
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Arnhem
Postcode 6824EH
 
Beantwoorde berichten0%
Lid sindsmei 2023
Laatste keer ingelogd11 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Huisbezoek
  • Oppassen bij huisdier thuis

Oppas gezocht voor

  • Kat

Mijn huisdieren

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren