Terug naar zoeken

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren

Sago uit Eindhoven zoekt een Hondenoppas

Plaatsing oproep: 16 augustus 2022
 

Voor onze foster pup Sago ben ik op zoek naar een betrouwbare oppas in omgeving Eindhoven/Veldhoven. Sago zal uiteindelijk naar zijn permanente baasje gaan, wanneer dat is weten we nog niet. Tot die tijd is zijn thuis bij ons. Tijdens deze periode zou ik graag een fijne oppas vinden waar hij af en toe naartoe kan. Dit zal voornamelijk een dag(deel) doordeweeks zijn wanneer mijn vriend en ik bijvoorbeeld beiden naar kantoor moeten. Dagen kunnen altijd in overleg, enkel de donderdag is idealiter een vaste dag.

Het liefst vinden we iemand die ervaring met / kennis van foster honden of honden met een rugzakje heeft. Sago is een schat van een hond. Hij is vrolijk, vriendelijk, slim en dol op eten. Hij heeft wel behoefte aan wat begeleiding en consistentie, mede gezien zijn leeftijd (6,5 maand oud). Het is voor ons daarbij belangrijk dat zijn oppas hem hierbij ook kan ondersteunen. We merken dat het verminderen van prikkels en veel mentale stimulatie zoals training en denkspelletjes (iets waar hij maar al te graag aan meewerkt als het eten betreft ;)) hem hier enorm bij helpen.

We zien Sago graag in een huiselijke setting met aandacht voor zijn persoonlijke behoefte. Met katten lijkt ons op dit moment nog geen goed idee. Hier in huis oppassen is ook mogelijk.

Vergoeding komen we wel uit, het belangrijkste is dat we voor Sago zolang hij hier is een veilige plek hebben om op terug te vallen.

Ik zoek een oppas voor:

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Sago uit Eindhoven zoekt een Hondenoppas
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Eindhoven
Postcode 5617BM
 
Beantwoorde berichten0%
Lid sindsaugustus 2022
Laatste keer ingelogd1 jaar geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Oppassen bij huisdier thuis
  • Dagopvang bij oppas

Oppas gezocht voor

  • Grote Hond

Mijn huisdieren

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren