Terug naar zoeken

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren

Sky, Nova uit Tilburg zoekt een Hondenoppas

  Tilburg , West Tilburg
Plaatsing oproep: 26 april 2022
 

Voor mijn 2 honden, sky (1jr) & Nova (6jr) ben ik op zoek naar een gezellige oppas. Dit kan zijn voor soms een keertje extra uitlaten of een dagje oppassen of sporadisch voor een weekendje weg.

Sky is een gecastreerd reutje. Sky is een heerlijke, ondeugende, vrolijke enthousiaste hond. Hij vindt het heerlijk om lekker met je te knuffelen en spelen maar geniet ook van heerlijke dutjes in zijn bench of zijn mand. Schildpad (piepspeeltje) is zijn grootste vriend en mag bij hem dan ook echt niet ontbreken. Sky is soms nog wel erg ondeugend en vindt het dan ook nog steeds erg leuk om sokken te pikken of er met je slippers vandoor te gaan. Zijn enthousiasme wordt hem buiten soms te veel waardoor hij blaft als hij andere honden ziet. Gelukkig niet uit agressie, maar gewoon omdat hij over enthousiast is en heeeeel graag met andere honden speelt en hoopt op die manier de aandacht te krijgen. Bij kennismaking stopt dit dan ook meteen. Sky kan dan ook heel goed samen met andere honden. Echter wil het wel eens voorkomen dat andere honden zijn overenthousiasme niet waarderen waardoor hij een snauw krijgt van de bewuste hond. De voorgeschiedenis van Sky kennen we niet doordat hij afkomstig is uit het asiel nadat hij met ongeveer beer 3 mnd is gedumd langs de weg.

Nova is een lieve gestereliseerde dame die soms knuffelen heerlijk vindt, maar het meest geniet als ze lekker met rust wordt gelaten. Als ze met haar bench op een centrale overzichtelijke plek in huis kan liggen kan ze zomaar de hele dag lekker liggen snurken. Zij is helaas jarenlang als fokteef gebruikt in de intensieve broodfok. Nova woont sinds okt '21 bij ons in huis en moet nog steeds heel erg wennen aan de dagelijkse geluiden. In huis kan ze daarom met regelmaat nog van dingen schrikken. Ook Nova kan p...

Toon meer...

Ik zoek een oppas voor:

Eenmalige vakantie
24 juni 2022 tot en met 27 juni
Sky, Nova uit Tilburg zoekt een Hondenoppas
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Tilburg
Postcode 5044DH
 
Beantwoorde berichten13%
Lid sindsapril 2022
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Huisbezoek
  • Oppassen bij huisdier thuis
  • Dag- en nachtoppas bij huisdier
  • Dagopvang bij oppas
  • Dag- en nachtopvang bij oppas
  • Hondenuitlaatservice

Oppas gezocht voor

  • Kleine Hond

Mijn huisdieren

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren