Terug naar zoeken

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren

Maud uit Zevenbergen zoekt een Kattenoppas

Plaatsing oproep: 05 mei 2024
 

Tijdens onze vakantie week zoeken wij een lieve en handige oppas voor onze poes Maudje. Maudje is maar liefst 19 jaar! Het is een kleine poes, zwart wit, Maud is inmiddels helemaal doof en het is dus belangrijk dat je haar rustig benadert zodat ze niet schrikt. Maar dat komt wel goed hoor!

Ze slaapt heel veel, maar soms kan ze ons toch ineens verrassen door heel speels te zijn met bijvoorbeeld het hengeltje, eventjes maar hoor, haha.

Ze miauwt soms heel klaaglijk, lijkt dan of ze zoekende is, want als ze je dan ineens ziet volgt er een piepmiauwtje! Of ze miauwt bij de drinkbak, maar dat schijnt vaker bij ouderen katten voor te komen.

Maud is heel makkelijk in de omgang, ze houdt van gezelschap hoewel ze niet meteen op je schoot zal komen zitten, maar wel ernaast! Want alleen is maar alleen...en krijgt ze je aandacht, dan zit ze lekker te knorren. Het is heel sporadisch dat ze je laat weten het niet (meer) fijn te vinden en uithaalt.

Ze is namelijk gek op relaxt geaaid te worden. Dagelijks krijgt ze een borstel (beauty!) behandeling en het is dan ook niet gek dat haar vacht , zeker voor haar leeftijd er nog erg mooi uitziet.

Maud eet hoofdzakelijk droog voer. Ze lijdt aan een te snel werkende schildklier en heeft medicatie. Tweemaal per dag een piepklein pilletje Felimazole. Toedienen kan middels een pillenschieter. Ze is dat gewend, maar tegelijkertijd is het wel handig als je daar ervaring mee hebt. Omdat ze deze medicatie heeft, mag ze alles eten, ook snoepjes of nat voer, vaak als "beloning".

Maud is verder gezond en is geregistreerd bij Dierenkliniek Mark & Amer. Ook heeft ze alle inentingen.

Wat wij vragen is 2x per dag Maud bezoeken ( medicatie 1x ochtend/ 1x avond) haar verzorgen, aandacht geven, water en...

Toon meer...

Ik zoek een oppas voor:

Eenmalige vakantie
24-08-2024 tot en met 31-08-2024
Maud uit Zevenbergen zoekt een Kattenoppas
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Zevenbergen
Postcode 4762 AG
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid2 uur 37 minuten
Lid sindsmei 2024
Laatste keer ingelogd3 dagen geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Huisbezoek

Oppas gezocht voor

  • Kat

Mijn huisdieren

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Meld je gemakkelijk en gratis aan als huisdierenoppas en kom in contact met dit baasje.

Registreren en reageren