Terug naar overzicht

Zorgeloos op vakantie: hoe een verzekering voor je kat je gemoedsrust geeft

23 maart 2024

Wat is er nou beter dan een vakantie? Ontspannen op het strand met een goed boek, heerlijk eten, lekker zonnen en cultuur snuiven. Dat klinkt toch heerlijk? Het enige nadeel is dat je je kat niet kan meenemen. Maar dat betekent niet dat je je kat niet alsnog goed kunt verzorgen, ook als je op vakantie bent. Met een huisdierenverzekering zorg je dat jouw kat altijd goed verzorgd is, waar je ook bent. Als er dan iets met je kat zou gebeuren dan kan je oppas ook altijd bij de dierenarts terecht zonder extra kosten. Dan kun jij lekker genieten van je vakantie zonder stress. 

Overal ter wereld zekerheid dat je kat de beste zorg krijgt

Als je op vakantie bent wil je je natuurlijk niet druk maken om je kat als je op vakantie bent. Je hebt de beste oppas gevonden, je hebt alle instructies gegeven die je kon geven en je hebt je kat een dikke knuffel gegeven voordat je vertrok. Maar katten blijven toch avontuurlijke beestjes, een ongeluk kan altijd gebeuren. Voor je oppas is het dan fijn om te weten dat je kat verzekerd is. Zo zorg je dat je kat altijd terecht kan bij de dierenarts zonder dat je zorgen hoeft te maken over extra kosten. 

Geen extra kosten na je vakantie 

Als er iets is waar je niet op zit te wachten als je thuiskomt is het wel een torenhoge dierenartsrekening voor je kat. Natuurlijk doe je alles voor je huisdier en betaal je die rekening als het helpt om je kat weer beter te maken, maar waarom zou je dit doen als het ook makkelijker kan. Met een huisdierenverzekering voorkom je hoge kosten. Je kunt zelf kiezen wat je wel en niet gedekt wil hebben. Zo kun je je verzekering precies maken zoals je het zelf graag wil. 

Toegang tot de beste zorg  

Als geld geen rol speelt dan is het veel makkelijker om naar de dierenarts te gaan. Normaal gesproken wacht je toch altijd even af of het niet vanzelf beter gaat. Maar met een verzekering kan het geen kwaad om een extra controle te doen. Je kunt er ook voor kiezen om basiszorg in je verzekering op te nemen, dan zijn vaccinaties en controles ook gedekt door de verzekering. 

Rust en ontspanning zonder zorgen

Met een kattenverzekering ben je niet alleen verzekerd van de beste zorg voor je kat, maar ook van een stressvrije vakantie voor jezelf. Je hoeft niet na te denken over wat er gebeurt als je kat ziek wordt of als er een ongeluk gebeurt. Met jouw verzekering kun je altijd bij de dierenarts terecht. Dat geeft je toch alle peace of mind die je nodig hebt tijdens je vakantie. Je kat gelukkig, je oppas gerustgesteld en jij kan heerlijk genieten van je vakantie. Meer heb je niet nodig, toch? Dus waar wacht je nog op? Sluit die verzekering maar af en geniet van je vakantie. 

Huisdierenoppas Blog