Kattenoppas Isabelle uit Amersfoort

 

ZOMERVAKANTIE 2023: zelf ga ik de laatste 3 weken van de zomervakantie op vakantie. Ik ben dus beschikbaar tot en met 30 juli


Mijn naam is Isabelle en ik ben 19 jaar. Zelf heb ik 2 katten waar ik altijd voor zorg. Ik zit nu in het 3e jaar van mijn opleiding op het Aeres College in Barneveld, ik studeer voor paraveterinair dierenartsassistent.

Ik heb in 2021 van maart tot mei in een dierenasiel en pension stage gelopen. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij een honden uitlaatservice en heb ik veel leuke ervaringen opgedaan en veel geleerd over honden. In 2022 mei t/m juli heb ik stage gelopen bij Dierenkliniek Zielhorst en heb ik een geweldige tijd gehad. En afgelopen november en december heb ik stage gelopen bij Dierenkliniek Kattenbroek.

Ik wil graag met dieren bezig blijven, vandaar ook mijn profiel op deze site. Ik heb een Instagram account. Hier plaats ik foto's van de katten waar ik op pas.

Ik vind het erg leuk om katten oppas adresje(s) te hebben! Dit doe ik nu sinds de zomervakantie van 2020 met veel plezier. Als u in de regio !! ZIELHORST, KATTENBROEK, VATHORST of HOOGLANDERVEEN !! woont en een tijdelijke oppas zoekt voor uw kat, lijkt het mij hartstikke leuk om eens kennis met u te maken!

Als ik op uw kat kom passen ben ik ongeveer een half uurtje tot een uurtje bij uw kat. Ik doe natuurlijk de klusjes die van mij gevraagd worden en geef veel aandacht aan uw kat. Ik stuur elke dag of af en toe foto's en filmpjes van uw kat als u dat fijn vindt. Tijdens schoolweken doe ik alleen aan 1x per dag opassen. Dit omdat ik het niet ga redden om voor schooltijd langs uw kat te gaan en de aandacht te geven die hij of zij verdient. Tijdens de vakanties zou 2x per dag wel mogelijk zijn maar in overleg. (Weekend zou eventueel ook i...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Isabelle uit Amersfoort

( 13 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Amersfoort
Postcode 3822AP
Leeftijd19
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten94%
Gem. reactiesnelheid5 uur 51 minuten
Lid sindsapril 2020
Laatste keer ingelogd21 uur geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 9
2 Huisbezoeken per dag: 12

Opleiding

 Opleiding paraveterinair
 Vakbekwaamheid honden en katten
 Dierenverzorging
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Kliko aan de weg zetten
Toon meer...

Mijn huisdieren

Waardering (13)