Kattenoppas Karen uit Amersfoort

  Amersfoort , Schothorst Noord
 

Hallo,

Ik ben Karen en dol op poezen en katten. Mijn hele leven zijn er altijd een of meerdere poezen en katten in huis geweest, zowel bij mijn ouders als bij mijzelf. Momenteel is dat onze lieve langharige Loki. Ik ben dus volledig gewend aan de verzorging van katten en heb ook de kat van een van mijn buren die weinig aandacht krijgt half geadopteerd. Beestje is altijd in onze tuin en staat 's ochtends al klaar voor een bakje knabbels :-). En daar kijken we beiden elke dag naar uit!

Vorige zomer heb ik voor het eerst als oppas een aantal weken voor 2 oppaskatten gezorgd en dit is goed bevallen.

In mei werk ik tijdelijk maar 2 dagen per week, dus zeker in bv de meivakantie heb ik alle tijd om meerdere keren per dag langs te gaan.
Vanaf juni werk ik weer fulltime maar grotendeels vanuit huis, dus dan kan ik sowieso elke dag in de avonduren langs en gaat mijn voorkeur daarom uit naar 1x per dag.

Ik hoor het graag als ik kan helpen om jullie een onbezorgde vakantie te geven, wetende dat de lieve beestjes thuis goed worden verzorgd. Net zoals onze Loki vorig jaar heel goed werd verzorgd door een andere lieve kattenoppas. Wat een geruststelling was dat!

(PS In principe pas ik op katten, maar evt kan er ook gezorgd worden voor andere aanwezige kleine huisdieren. Een hond moet echter niet alleen thuisblijven tijdens vakanties vind ik persoonlijk.)

Groetjes,
Karen

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Karen uit Amersfoort
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Amersfoort
Postcode 3813 NJ
Leeftijd53
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsjuni 2023
Laatste keer ingelogd2 weken geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 15
2 Huisbezoeken per dag: 25

Ervaring met Kat

 Brits Korthaar
 Burmees
 Europese korthaar
 Heilige Birmaan
 Kruising
 Noorse Boskat
 Pers
Toon meer...