Hondenoppas kevin uit Dordrecht

  Dordrecht , Sterrenburg 1
 

Hoi toekomstige viervoeter,

Al vanaf de leeftijd 2 was ik gek op dieren en vooral op onze Amerikaanse stafford Zippa. Ik ben opgegroeid in een huis met altijd een hond en vooral met honden zoals stafford, bull mastiff, cane corsos. Juist door hun sterke karakter maar ook daarin tegen lieve sociale zorgzame kant. Ik ben echt gaan honden van dit soort type honden.


k ben er vooral voor de buitenbeentjes, ik ben juist opzoek naar honden die niet worden aangenomen bij uitlaatservicen. Dit kan komen doordat je hond niet met andere honden overweg kan, misschien doordat hij/zij vaak wegloopt of angstig is of gewoon omdat je hond fysieke problemen heeft. Of heeft jou hond juist veel energie waardoor hij meer nodig heeft dan een wandeling? Dan ben ik er voor hun en voor jullie.

Sinds het overlijden van Engelse stafford in 2018 mis ik het contact met honden enorm, het samen erop uit gaan, wandelingen maken, sporten met de hond, of echt op een uitje gaan naar strand of bos of de duinen. Natuurlijk word er rekening mee gehouden welke soort loop u graag voor uw hond wilt.

Dus bent u opzoek naar een oppas die WEL elke hond aanneemt en zijn loopje aanpast aan uw honds energie stuur dan zeker een berichtje.

kevin
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Dordrecht
Postcode 3318AM
Leeftijd27
GeslachtMan
 
Lid sindsoktober 2020
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 0
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 0
Extra hond: 5

Ervaring met Middelgrote Hond

 Engelse StaffordShire Terriër
 StaffordShire Bull Terriër
Toon meer...

Ervaring met Grote Hond

 Bullmastiff
 Cane Corso
 Dobermann
 Rottweiler
 Siberische Husky
Toon meer...