Huisdierenoppas Renier uit Groningen

 

Al jaren heb ik grote affiniteit met vele diverse dieren maar honden hebben toch wel mijn voorkeur. (Ik ben daarnaast helaas allergisch voor katten, of het moet een Naaktkat zijn) Ik ga er dus vanuit dat het over het algemeen om honden zal gaan.

Ik ben het meer dan gewend om op honden te passen, jaren honden binnen de familie gehad en vrienden en kennissen met huisdieren.

Ik werk zelf met energie en kan de energie van uw huisdier dan ook goed aanvoelen. Vaak geef ik de hond(en) Reiki omdat ze dit heerlijk vinden, er van opladen en tegelijkertijd rustig worden.

Mijn voorkeur gaat uit naar goed getrainde honden die prettig en fijn in de omgang zijn en een lief karakter hebben.

De beschikbaarheid verschilt per week en laat ik afhangen van mijn eigen werk, dit varieert. De beschikbaarheid is een globale indicatie. Stuur mij gerust een bericht bij twijfel.

Huisbezoek per dag:

Een huisbezoek is mogelijk, mits in de buurt. Hier is een vast tarief aan verbonden van €19. Een tweede bezoek €9 en een eventueel derde bezoek ook €9. Grotere afstanden in overleg en tegen een ander tarief.

Dagoppas bij huisdier thuis:

Er geldt een basistarief voor mijn komst, namelijk €25 als het bij 1 uur blijft. Daarna €20 per uur. Het tarief voor 2 huisdieren blijft hetzelfde.

Ik ben wellicht wat kostbaarder dan de gemiddelde dieren/hondenoppas. Wat ik doe is meer dan alleen op de hond(en) passen. Ik weet vanuit ervaring dat zaken voor u en in zijn algeheel binnen uw huishouden automatisch in een stroomversnelling komen, altijd positief.
Dat is nu eenmaal hoe het werkt heb ik gemerkt :)

Ik ben uiterst respectvol en begripvol toe naar dieren, zoals het hoort in mijn optiek. Het is een plezier om met dieren om te kun...

Toon meer...
Renier
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Groningen
Postcode 9725 AB
Leeftijd31
GeslachtMan
 
Lid sindsfebruari 2021
Laatste keer ingelogd3 weken geleden
 
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 19
2 Huisbezoeken per dag: 28
3 Huisbezoeken per dag: 37
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 20
1 extra huisdier: 20