Huisdierenoppas Birgit uit Houten

  Houten
 

Hallo dierenbaasjes,

Mijn connectie met dieren is altijd heel positief en liefdevol en als ik iemand kan helpen omdat het zelf niet mogelijk is, zou ik het graag willen aanvullen.

Zelf had ik een hondje, die helaas niet meer bij mij is. Inmiddels leeft een oude kat van 18 jaar bij ons, die wij hebben geadopteerd en met heel veel liefde voor zorgen. Ook zijn alle katten uit de straat bij ons op bezoek in de tuin om even te relaxen.. het is gewoon gezellig hier blijkt. :)

Wij hebben een vijver in de tuin met Koi en goudvissen, die ik als huisdier zie en geniet van hun aanwezigheid iedere dag. Ik geniet met veel vreugde van mijn tuinvogels en zorg ook hier altijd voor alles wat ze nodig hebben. Op de wegen help ik kikkers en slakken over te steken als het nodig is, zoiets is heel normaal voor mij.
Dieren zijn levens behoefde voor mij en maken mij gelukkig, daarom praat ik ook met alles, (zo ben ik gewoon) 
Ik ben al langer op zoek, om anderen te helpen met hun huisdieren, bij voorbeeld hond uitlaten of gezelschap bieden in hun thuis, als het nodig is, eten geven in vakantietijd of als baasje moet werken.

Als ik ben wandelen of met de fiets onderweg, heb ik altijd de behoefde om ff te stoppen en mensen met hun hond aan te spreken en natuurlijk om de hondjes te aaien en contact te maken.
Helaas is het niet mogelijk om dierenoppas aan huis bij mij te doen, omdat de oude kat hier haar territorium heeft en geen ander dier toelaat.
Hopelijk kan ik op deze manier iets voor anderen beteken en ook voor mezelf iets leuks beleven door contact met baasje (op sociaal manier bedoeld) en hun lieve 2 en viervoeters.
Groetjes van een grote dierenliefhebber, B.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Birgit uit Houten
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Houten
Postcode 3991 HR
Leeftijd64
GeslachtVrouw
 
Lid sindsjuli 2022
Laatste keer ingelogd1 week geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 0
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 0
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 10

Mijn huisdieren