Huisdierenoppas Mirjam uit Leiden

  Leiden
 

Hoi! Ik ben Mirjam, 32 jaar en ik woon in Leiden.

Ik heb een groot hart voor dieren en wilde altijd al met dieren werken. Vroeger als klein meisje liet ik al honden uit de buurt uit en had ik zelf een lieve poes. Ook heb ik konijnen en kippen gehad.

Drie jaar geleden besloot ik om van mijn passie mijn werk te maken en ben ik in Spanje als dierverzorger gaan werken bij een dierenopvangcentrum. Daarnaast heb ik een cursus gevolgd over hondentraining en heb ik stage gelopen bij een hondentrainster. Ik heb ook diverse cursussen op het gebied van kattengedrag en -welzijn gevolgd. Kortom, ik ben gefascineerd door dieren en hun gedrag en ik blijf mij bijscholen op dat gebied. Naast mijn werk als oppas heb ik momenteel een parttime baan waarbij ik flexibel kan (thuis)werken.

Inmiddels heb ik veel ervaring met honden en katten. Helaas heb ik zelf momenteel geen huisdieren, omdat ik regelmatig op reis ga. Maar ik vind het heerlijk om voor andermans dieren te zorgen en op die manier liefde te geven en ontvangen.

Als oppas bij u of bij mij thuis geef ik uw hond en/of kat (of ander dier) alle liefde en aandacht. Ik kijk naar de lichaamstaal van het dier en waar hij/zij behoefte aan heeft. Ik ben kalm, lief en geduldig. Ik zorg voor rust en regelmaat, genoeg fysieke beweging (voor uw hond) en mentale uitdaging, zoals zoek- en denkspelletjes met uw hond, of ander soort spelletjes met uw kat. En tijdens wandelingen met een hond geef ik de hond de ruimte om rustig te kunnen snuffelen.

U kunt uw dieren met een gerust hart aan mij toevertrouwen. Ik ben flexibel beschikbaar.

Mirjam
( 3 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Leiden
Postcode 2312ND
Leeftijd32
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid9 minuten 1 seconde
Lid sindsjanuari 2020
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Amfibie
  • Reptiel
  • Vis
  • Vogel

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 11
Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 30
Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 20
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 25
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 11
Extra hond: 2.50

Waardering (3)  

Lisette Lisette
September 2020

Mirjam heeft uitstekend voor mijn kat Tara gezorgd en stuurde dagelijkse updates. Heel fijn!

Maurice Maurice
November 2020

Heb in Mirjam echt een super verzorger gevonden voor mijn 2 pyhrruras. De tamme vogels willen er elke dag even uit, aandacht krijgen en voorzien worden van vers voer.
Zij heeft dit met toewijding gedaan, meer dan we hebben afgesproken waardoor ik met een gerust hart op vakanatie kon gaan.
Vind Mirjam een betrouwbare, vriendelijke verzorgster gevonden die echt intrinsiek een dierenvriend is en super was voor mijn vogeltjes!

Marion Marion
Januari 2021

Mirjam was echt super met mijn kat! Ik kreeg dagelijkse updates en zij nam de tijd om mijn kat naar buiten te laten. Echt een aanrader!