Hondenoppas werk vacatures

Ben jij gek op honden en zou jij wel willen bijverdienen met hondenoppas werk bij jou in de buurt? Dan is dit jouw kans! Op Huisdierenoppas.nl staan altijd vacatures voor hondenoppas thuiswerk bij jou in de buurt. Je kunt je kosteloos aanmelden als hondenoppas met je eigen leuke hondenoppas profiel. Hondenbaasjes bij jou in de buurt nemen vervolgens via de website contact met jou op. Wij sturen jou een e-mail en sms bericht wanneer een baasje geïnteresseerd is in jou als hondenoppas.

Zo makkelijk werkt het

 1. Registreren als hondenoppas 

Jij kunt je GRATIS aanmelden als hondenoppas. Je maakt gemakkelijk jouw eigen leuke hondenoppas profiel aan met daarin jouw oppasvoorkeuren en jouw tarief. Dit bepaal je namelijk helemaal zelf. Baasjes bij jou in de buurt nemen vanuit jouw profiel direct contact met je op.

 2. Oppashond gevonden! 

Op het moment dat een hondenbaasje contact met jou opneemt, sturen wij jou een SMS en E-mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Het eerste contact verloopt altijd veilig via de website van Huisdierenoppas.nl. Lijkt het jou leuk om op te passen, dan kunnen jullie een kennismakingsgesprek inplannen.

Ook is het mogelijk om direct met een baasje contact op te nemen. Bekijk de oproepen van baasjes bij jou in de buurt.

 3. Hondenoppassen 

Heb jij een superleuk oppashond gevonden, dan zijn jullie klaar voor de eerste kennismaking. Wij geven jou een aantal handige handige tips zodat je hierbij niks over het hoofd ziet. Vergeet na het oppassen het baasje niet te vragen om een beoordeling op jouw hondenoppasprofiel te schrijven.

Zowel hondenoppas bij jou thuis als hondenoppas bij de hond thuis. Dat bepaal je helemaal zelf. Meld je nu GRATIS aan voor het leukste werk van Nederland! 

De voordelen voor jou?

 Je bent eigen baas
 Leuke bijverdiensten
 Bepaal zelf waar, wanneer en op welke huisdieren jij wilt passen
 Bij Huisdierenoppas.nl draag je géén percentage over je inkomsten af
 Veilig contact via je eigen Huisdierenoppas.nl- mailservice
Oppas aan huis of thuiswerken als oppas
 Geniet van het gezelschap van een hond
 Gezond en lekker wandelen met honden in de natuur
 Makkelijk en veilig contact met hondenbaasjes in de buurt
 Aanmelden is 100% Gratis!

MAAK HIER JOUW GRATIS HONDENOPPAS PROFIEL

  

Wij houden jou op de hoogte van nieuw oppaswerk.

Wij houden jou dagelijks of indien gewenst wekelijks op de hoogte van nieuwe hondenoppas vacatures. Jij geeft vanuit je eigen Dashbord aan voor welke woonplaatsen jij updates voor nieuwe vacatures wilt ontvangen. Op deze manier kom jij snel in contact met een hondenbaasje bij jou in de buurt die op zoek is naar een hondenoppas. Aanmelden als hondenoppas is zo gebeurt en is gratis!

Wanneer je een leuke oppashond hebt gevonden, adviseren wij altijd om vooraf kennis te maken. Wanneer je zelf ook een hond hebt, zorg er dan voor dat jouw hond en de oppashond elkaar op neutraal terrein leren kennen. Ga bijvoorbeeld samen wandelen en kijk hoe dit gaat.

Wij raden jou aan om tijdens het intakegesprek altijd het Hondenoppas- intakeformulier en Hondenoppas- sleutelcontract te gebruiken. Op deze manier zie je niks over het hoofd.

 

Een puppy kopen?

Een puppy kopen maar misschien niet iedere dag de tijd voor een hond? Wanneer je geen tijd hebt voor een hond maar wel graag de liefde van een hond om je heen wilt hebben, biedt Huidierenoppas.nl jou de perfecte kans. Jij kunt op de hond van een buurman of buurvrouw passen wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens de vakanties of in de weekenden. Hiermee ondervind je precies hoeveel tijd een hond jou dagelijks kost en wat hier allemaal bij komt kijken. Bekijk welke vacatures voor oppaswerk er momenteel bij jou in de buurt zijn.

 

Hondenuitlater worden?

Ook wanneer jij het leuk vindt om op een leuke manier bij te verdienen met hondenuitlaat werk bij jou in de buurt, kun jij je kosteloos aanmelden op Huisdierenoppas.nl. Je geeft in jouw profiel aan dat jij je wilt aanbieden als hondenuitlaatservice. Meer informatie over een hondenuitlater worden kun je lezen op Hoe word ik een hondenuitlater?

Zelf op zoek naar een hondenoppas?

Ook wanneer je op zoek bent naar een hondenoppas, vind je met de slimme zoekfilters, gemakkelijk een hondenoppas bij jou in de buurt. Lees hoe makkelijk Huisdierenoppas.nl jou kan helpen bij het snel vinden van een geschikte hondenoppas bij jou in de buurt.  


Veelgestelde vragen

Wil je juist graag hondenoppas worden? Huisdierenoppas is altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste hondenuitlaters. Registreer je makkelijk en vrijblijvend als oppasser op ons platform.

Een hondenoppas verdient tussen de € 10 en de € 30 per dag. Dit is geheel afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden en het aantal te verzorgen honden. Daarnaast is dit afhankelijk van de dienst. Pas je overdag op honden, dan kun je minder verdienen dan als je dag en nacht opvang aanbiedt. 
Heb jij altijd al een hond willen hebben maar wil je de verantwoordelijkheid nog niet aangaan om hier levenslang voor te zorgen? Dan kun jij gemakkelijk een hond lenen van een baasje bij jou in de buurt. Op Huisdierenoppas.nl vind je honden bij jou in de buurt die op zoek zijn naar een hondenoppas of naar een uitlaatservice.

Huisdierenoppas Blog