Terug naar overzicht

Hoe werkt Huisdierenoppas.nl?

1. Zoeken

Bij Huisdierenoppas.nl zoek je gemakkelijk naar een geschikte oppas voor jouw huisdier(en).

Je kunt kosteloos en vrijblijvend de profielen van huisdierenoppassers bij jou in de buurt bekijken. Gebruik de uitgebreide zoekfilters om de perfecte huisdierenoppas, hondenoppas of hondenuitlaatservice voor jouw huisdier te vinden.

Laat het aan de oppassers over!
Daarnaast kun je kosteloos een oproep voor jouw huisdier(en) plaatsen. De oppassers bij jou in de buurt krijgen hiervan een melding en zullen op jouw oproep reageren.

Mis geen enkele nieuwe dierenoppas
Gebruik de gratis e-mailservice waarmee wij jou op de hoogte brengen van nieuw aangemelde huisdieroppassers bij jou in de buurt. Zo mis je geen enkele nieuwe kattenoppas, caviaoppas, konijnenoppas, vogeloppas, hondenoppas of hondenuitlaatservice.

2. Neem direct en veilig contact op

Met het Premium account neem je vanuit het profiel van de huisdierenoppas direct veilig contact op. Voor een snelle reactie, brengen wij met een e-mail en sms bericht de huisdierenoppas op de hoogte.

Het eerste contact vindt altijd anoniem plaats via de beveiligde mailboxserver van Huisdierenoppas.nl. Vervolgens is het mogelijk om afspraken te maken en telefoonnummers uit te wisselen.

3. Maak kennis

Heb je de perfecte huisdierenoppas gevonden? Dan kunnen jullie samen een kennismakingsgesprek inplannen. Is het de bedoeling dat jouw huisdier(en) bij de oppas logeert? Dan is het verstandig om tevens bij de oppas thuis een kijkje te nemen.

Bekijk de huisdierenoppassers bij jou in de buurt.