Terug naar overzicht

Hoe werkt Huisdierenoppas.nl?

Bijverdienen als huisdierenoppas was nog nooit zo makkelijk. Huisdierenoppas.nl biedt jou als dierenliefhebber de mogelijkheid om je gemakkelijk en 100% GRATIS aan te melden als hondenoppas, kattenoppas, konijnenoppas, caviaoppas, hamsteroppas, vogeloppas of oppas voor welk huisdier dan ook. Help huisdiereigenaren bij jou in de buurt met het verzorgen van hun huisdier waar jij zo gek op bent en veel ervaring mee hebt.

 

1. Meld je kosteloos aan

Huisdierenoppas.nl biedt jou de mogelijkheid om je GRATIS aan te melden. Je plaatst gemakkelijk je persoonlijke huisdierenoppas profiel. In je profiel vertel je over jouw ervaringen, geef je aan op welke huisdieren je wilt passen en wanneer je beschikbaar bent. Wanneer je een reactie op je profiel krijgt, brengen wij jou hiervan op de hoogte met een e-mail en sms bericht.

2. Zoek een huisdier in de buurt

Wanneer een eigenaar op zoek is naar een huisdierenoppas, plaatsen ze een oproep. Met de uitgebreide zoekfilters selecteer je een oppashuisdier van jouw wensen. Vanuit een oproep stuur je direct een reactie naar de huisdiereigenaar. Bekijk de oproepen van eigenaren uit jouw buurt en reageer.

Mis geen enkele nieuwe oproep.
Gebruik de gratis e-mailservice waarmee wij jou op de hoogte brengen van nieuw aangemelde huisdieren bij jou in de buurt. Zo mis je geen enkele nieuwe oproep van baasjes. 

3. Maak kennis

Je hebt een leuk oppas huisdier gevonden wat aan jouw wensen voldoet? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om een afspraak in te plannen met het baasje. Om je voor te bereiden op deze kennismaking hebben wij op deze pagina nog enkele nuttige tips voor je.

 

Meld je aan als huisdierenoppas.