Terug naar zoeken

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren

Jip uit Oegstgeest zoekt een Kattenoppas

Plaatsing oproep: 14 juni 2021
 

Voor onze harige vriend Jip zijn wij op zoek naar een vaste vakantieoppas. Daarnaast zijn we op zoek naar een schoonmaakhulp (2x per maand), dit zouden we het liefst bij dezelfde persoon vinden. Bij interesse en/of vragen, neem contact met ons op!

Jip is al een oude kat. Hij ziet steeds minder en raakt nerveus van steeds maar nieuwe gezichten om zich heen. Daarom willen wij het voor hem zo rustig mogelijk maken door 1 persoon in huis te laten voor zowel op hem passen als zorgen voor het huishouden. Hiermee kunnen wij jou een vast inkomen bieden met een extra inkomen als wij op vakantie gaan. Het gaat dan om 75 euro voor 2x per maand 3 uur schoonmaken. Per vakantiedag bieden we 10 euro per dag om ± 1 uur langs te komen om Jip eten en vers water te geven, zijn bakken schoon te maken en natuurlijk om hem lekker te vertroetelen met gezelschap.

Wij -Boris (31), Maartje (28) en Jip (16)- wonen in een bescheiden appartement in de wijk Nieuw-Rhijnzicht, te Oegstgeest. Jip is een Europese korthaar met een behoorlijke persoonlijkheid. Hij vindt het heerlijk om vanaf zijn plekje over de wijk uit te kijken en vanaf de bank te kraaien naar vogeltjes op het balkon. Hij kan ook behoorlijk chagrijnig zijn als ie met de verkeerde poot van de bank is gestapt, maar hij is nooit agressief. Zolang hij zijn luipaardprint dekentje en Bert-kussentje heeft komt hij snel genoeg weer in een goed humeur.
Jip woont inmiddels vier jaar bij ons. Daarvoor woonde hij bij een jong gezin waar hij van de kleine kinderen om zich heen veel stress kreeg. Als gevolg heeft de arme ziel heel lang last gehad van blaasgruis. Sinds hij bij ons woont is hij kerngezond. Hij eet speciaal voer dat helpt bij zijn blaasproblemen. Hij heeft ook voldoende kattenbakken en geen kinderen om zich heen. H...

Toon meer...
Maartje
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Oegstgeest
Postcode 2342BS
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsdecember 2019
Laatste keer ingelogd1 dag geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Huisbezoek
  • Oppassen bij huisdier thuis

Zoekt oppas voor

  • Kat

Ik zoek een oppas voor:

Eenmalige vakantie
6 augustus 2021 tot en met 15 augustus 2021

Mijn huisdieren

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren