Terug naar zoeken

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren

Layka uit Well/nijmegen zoekt een Hondenoppas

Plaatsing oproep: 10 december 2019
 

Hallo,

In het kort:

Ik zoek een oppas voor Layka een lieve, gehoorzame, actieve Mechelse Herder. Ze kan goed met kinderen en poezen, helaas niet met andere honden. Ze is actief, houdt van lange wandelingen, stokken verzamelen, zwemmen, spelen, voetballen kan ze als de beste. . Ze kan niet lang alleen zijn, daarom zoek ik ook een oppas voor haar.

Ik werk in Nijmegen, met onregelmatige diensten. Ik zoek een oppas voor de uren die ik werk. Dit kan in Well zijn (waar ik woon), in Nijmegen, of op de route tussen deze twee plaatsen.

Uitgebreide beschrijving Layka:

Layka is een Mechelse herder van inmiddels 9 jaar oud. Ze is een lieve, aanhankelijke, dominante dame, maar ook wel angstig van aard. Ik heb haar uit het asiel gehaald, toen ze een pup van ongeveer 6 maanden was. Ze is daar niet voor niets geplaatst en heeft er wel 'schade' door opgelopen. Ik heb veel cursussen met haar gevolgd, ze luistert daardoor goed. Het vertrouwen in de mens is ook wel weer hersteld. Dit angstige uit zich vooral nog naar andere honden in 'aanvallen is de beste verdediging'. Dan vooral als ze op haar afkomen. Zelf zal ze andere honden niet gauw opzoeken. Ze zal bij een confrontatie niet doorbijten, maar ze is sterk en overmeesterd de andere hond. Ze luistert zo goed, dat ik haar toch los kan laten lopen, als ik een hond zie doe ik haar aan de riem. Helaas luisteren andere honden soms niet zo goed en kan dit dan toch tot een conflict leiden. Ook het passeren van een andere hond die ook aan de riem is, blijft ze spannend vinden. Dit is iets om zeker rekening mee te houden bij het uitlaten.

Layka is met katten opgegroeid en kan hier goed mee omgaan. Ze is geen 'jager', als ze bv een konijn in het vizier krijgt en je zegt kort 'nee!', en 'kom voo...

Toon meer...
Floor
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Well/nijmegen
Postcode 5855AW
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsdecember 2019
Laatste keer ingelogd1 jaar geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Oppassen bij huisdier thuis
  • Dag- en nachtoppas bij huisdier
  • Dagopvang bij oppas
  • Dag- en nachtopvang bij oppas

Zoekt oppas voor

  • Grote Hond

Ik zoek een oppas voor:

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Mijn huisdieren

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren