Hondenoppas Trudy uit Alphen Aan Den Rijn

 

Wij, mijn man en ik zijn gek op Franse bullen vanwege hun stoere uiterlijk en geweldig karakter. Vaak hebben ze helaas specifieke zorg en aandacht nodig waardoor eigenaren het vaak moeilijk hebben ze onder te brengen. Maar gelukkig krijgen bulletjes steeds meer neus en minder luchtwegenklachten. Ik heb veel ervaring, voornamelijk opgedaan door onze eigen Franse Bulldog van 8j die op 3 jarige leeftijd met ernstige allergie, rode poten en maandenlange open wonden (hotspots) en Bossyndroom bij ons geplaatst werd misschien omdat we al eerder 2 franse bullen hebben gehad. Onze Bowy kregen we zonder een echte achtergrondverleden wat betreft zijn voedsel wegens het overlijden van de eigenaar. De allergie hebben we kunnen bestrijden door het geven van versvlees en onze Bo is in Sleeuwijk geopereerd aan het Bossyndroom. Verder pas ik al jaren op franse bullen en heel soms ook een Boston (vaste klanten voornamelijk in de vakantie periodes waarvan 1 al vanaf 2013) maar door Corona zijn de logeerperiodes per hond meer dan gehalveerd vandaar toch deze advertentie.
Onze huiskamer, keuken enz. en buitenterras bevinden zich op de 1ste etage. Honden bij ons in huis laten we nooit traplopen, die tillen we altijd naar boven of beneden. En iedere trap kan worden afgesloten met een vast hek. Uw hondje krijgt heel veel liefde en aandacht maar ik ben eerlijk gezegd niet voor, om dit gepaard te laten gaan met veel, snackies of ander ongezonde “lekkernijen”.
Mocht iemand geinteresseerd zijn of nog vragen hebben laat maar weten dan. Op YouTube heb ik nog 8 leuke filmpjes van onze Bowy met zijn logeervriendjes. (Welke los kunnen en mogen lopen want dit is jammergenoeg niet voor elke bull weggelegd)
Zoek op YouTube: Franse bulldog Bowy
Groetjes Trudy

Wandel graag met...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Trudy
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Alphen Aan Den Rijn
Postcode 2402dz
Leeftijd63
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsnovember 2020
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond

Ik bied aan

Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 15
1 extra huisdier: 10
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 20
1 extra huisdier: 15

Woning

 Huis
 Afgesloten tuin
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
 Ervaring met probleemgedrag
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Wandelingen door het park
 Individuele wandelingen
 We wonen 50mtr afstand van de dijk een groen hondenuitlaatgedeelte en dichtbij parken en een hondenstrandje (afgesloten)
Toon meer...

Mijn huisdieren