Knaagdierenoppas Pascalle uit Berlicum

 

Hoi! Ik ben Pascalle, 22 jaar. Ik studeer momenteel in de richting Illustratie en animatie. Ik ben een rustig persoon, werk altijd serieus en ik streef naar de beste resultaten. Het lijkt me super leuk om voor andere dieren te kunnen zorgen.

Konijnen zijn safe to say wel echt mijn favoriete dieren. Zulke interessante beestjes elk ook weer zo anders qua karakter. Zelf heb ik een konijntje geadopteerd van een kinder boerderij, haar naam is Koko en ze is erg eigenwijs. Een uitdaging zeker en ondanks dat, toch een schatje. 💕

Verder wil ik me ook best inzetten voor andere (knaag) dieren en daar wat over leren mocht het gewenst zijn 😊
Een hond uitlaten lijkt me ook geen probleem.
Reptielen, amfibieën en paarden daar houd ik me liever wel weg van. 😅

Waarom ik graag voor uw konijn specifiek zorg?
Ik ben al sinds 2011 bezig met verdiepen in de zorg voor konijnen. Hierdoor heb ik ook geleerd dat er vaak niet genoeg kennis is bij mensen met een konijn als huisdier en er daardoor slecht voor ze gezorgd wordt. Dit maakt ten aller eerste de konijnen in kwestie dood ongelukkig maar ook in mijn hart doet dat pijn. Ik wil natuurlijk niemand de les leren, maar daar waar ik kan zou ik graag mijn kennis delen met anderen om het leven van deze diertjes beter te maken =)

Ik sta open voor verschillende dagen en tijden mocht er niet tussen staan wat je zoekt neem gerust contact met me op en dan bespreken we samen de opties en wat het beste overeenkomt met elkaar. 😁

Verder vind ik het heel belangrijk om natuurlijk te horen wat je verwachtingen zijn. Ik zorg er graag voor dat je beestje goed verzorgd wordt en op een manier die ook bij jou past.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Knaagdierenoppas Pascalle uit Berlicum
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Berlicum
Postcode 5258KJ
Leeftijd22
GeslachtVrouw
 
Lid sindsnovember 2019
Laatste keer ingelogd5 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Konijn en Knaagdier

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 15
3 Huisbezoeken per dag: 20
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 20
1 extra huisdier: 5