Huisdierenoppas Kim uit Breda

  Breda , Breda West
 

Hallo mede-dierenliefhebber!

Ik ben Kim en ik heb van mijn passie voor dieren mijn beroep gemaakt. Ik ben al meer dan 12 jaar dierenartsassistente! Jammer genoeg heb ik sinds een tijdje zelf geen dieren meer en dus mis ik de vrolijke aanwezigheid van een dier heel erg. Op dit moment heb ik geen tijd om een fulltime hondenbaasje te zijn maar ik zou maar wat graag op leuke 4-voeter willen passen! Mijn voorkeur gaat uit naar kleine tot middelgrote honden met een leuk en vriendelijk karakter die de basiscommando's kennen en die wonen in en rond Breda (max. 5 km buiten Breda). Leeftijd speelt voor mij geen rol.

Ik ben buiten mijn eigen vakanties, in overleg beschikbaar op woensdagen en in het weekend. Vakanties kunnen we ook in overleg bekijken. Logeren bij mij behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Ik woon dichtbij het Mastbos en maak daar graag wandelingen, regen of geen regen! Ik ga graag minimaal 3 keer per dag wandelen met uw hond waarvan zeker een wandeling van een uur, mits uw hond dit natuurlijk fijn vindt. Mocht uw hond medicatie gebruiken dan is dit voor mij geen probleem.

Daarnaast heb ik een grote, afgeheinde, gemeenschappelijke tuin waar er veel gespeeld kan worden. Ik woon in een appartement op de 1e etage waar helaas geen lift aanwezig is. De trap naar mijn appartement telt 12 treden dit kan belangrijke informatie zijn als uw hond nog erg jong is of een aandoening aan zijn pootjes / rug heeft.

Naast het passen op honden, pas en verzorg ik ook graag spinnende 4-voeters; katten! Ik ben opgegroeid met katten en heb tot een aantal weken geleden altijd een lieve kat gehad. Maar helaas heb ik haar op 19 jarige leeftijd moeten laten inslapen. Ik vind het heerlijk om met katten te kroelen en te spelen. Maar ook de wat afstandelijke...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Kim uit Breda
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Breda
Postcode 4812TD
Leeftijd42
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsaugustus 2019
Laatste keer ingelogd3 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 18
3 Huisbezoeken per dag: 25
Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 20
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 25
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 15

Ervaring met Kleine Hond

 Jack Russell Terriër
 Mopshond
 Kruising
Toon meer...

Ervaring met Grote Hond

 Labrador Retriever
Toon meer...

Ervaring met Kat

 Brits Korthaar
 Europese korthaar
 Korat
 Noorse Boskat
 Siamees
Toon meer...