Terug naar zoeken

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren

Gris, Grizzly, Lana uit Tienhoven zoekt een Kattenoppas

Plaatsing oproep: 08 juni 2019
 

Voor 2020 zijn we voorzien en als onze huidige oppas volgende zomer weer wil, dan is dat wel zo vertrouwd voor onze katten. Maar als je het leuk lijkt om voor onze 4 katten te zorgen en in ons chalet aan de Maarsseveense plas te wonen, laat het ons dan toch weten, voor als onze huidige oppas eens niet kan. We wonen in park de Vierhoeven in Molenpolder (het adres is Tienhoven). Ons chalet is ongeveer 66 m2 en we hebben een grote tuin. We wonen 8 km van Utrecht Centraal station af en er is 1 gewone fiets beschikbaar en 2 elektrische fietsen.
We hebben onze tuin afgesloten, zodat onze katten er niet meer uit kunnen. Dit hebben we namelijk met buren afgesproken. Zij willen dat we onze dieren bij ons houden. Dit betekent dat er zorgvuldig met ramen, deur en poorten omgegaan moet worden.
Ik zal nu eerst iets over de katten zeggen:
Gris: heeft tijd nodig om je te leren kennen. Hij is bij aanvang wat bang voor vreemden. En hij is bang van harde geluiden. Onder de katten is hij het meest dominant.
Grizzly: Zij krijgt vanwege chronische ademhalingsproblemen 2 x per dag een kwart hoesttabletje e.d. in wat voer. Ze is heel lief en erg nieuwsgierig
Luna: allemansvriendinnetje en soms stout (als ze in de gordijnen of hor klimt zet ik haar onder de koude kraan. Gelukkig doet ze dat niet vaak meer) Helaas is bij haar pas geleden astma geconstateerd. Hiervoor krijgt ze 2x per dag een pufje. Ze is er inmiddels aan gewend en ze doet niet zo moeilijk met dit soort dingen.
Lana: moeder van Grizzly en de goedheid zelve, met de zachtste vacht die je maar voor kan stellen.
groetjes,
Jet en Arnaud

Jet
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Tienhoven
Postcode 3612 AJ
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsjuni 2019
Laatste keer ingelogd10 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Dag- en nachtoppas bij huisdier

Zoekt oppas voor

  • Kat

Ik zoek een oppas voor:

Eenmalige vakantie
tot en met

Mijn huisdieren

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren