Huisdierenoppas Haseeb uit Ridderkerk

  Ridderkerk , Bolnes
 

Ik schrijf om mijn sterke interesse kenbaar te maken in de functie van dierenoppas voor honden en katten. Als fervent dierenliefhebber geloof ik dat het verzorgen van huisdieren niet alleen een baan is, maar een passie. Ik heb altijd een diepe band met dieren gehad en vind het geweldig om ze liefde, zorg en aandacht te geven.

Door op te groeien met huisdieren heb ik verantwoordelijkheid en mededogen geleerd. Ik begrijp het belang van het handhaven van een veilige en verzorgende omgeving voor dieren. Of het nu gaat om het meenemen van honden op lange wandelingen of het spelen met katten met behulp van hun favoriete speelgoed, ik doe er alles aan om hun fysieke en emotionele welzijn te garanderen.

Naast mijn persoonlijke ervaring met huisdieren, heb ik ook vrijwilligerswerk gedaan bij plaatselijke dierenasielen, waar ik waardevolle kennis heb opgedaan over het gedrag en de behoeften van verschillende rassen. Door deze ervaring heb ik de vaardigheden verworven die nodig zijn om met verschillende situaties om te gaan die zich kunnen voordoen tijdens de zorg voor huisdieren.

Bovendien maken mijn sterke werkethiek en betrouwbaarheid mij een ideale kandidaat voor deze functie. U kunt erop vertrouwen dat uw geliefde harige vrienden onder mijn hoede in goede handen zullen zijn.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Haseeb uit Ridderkerk
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Ridderkerk
Postcode 2987SP
Leeftijd19
GeslachtMan
 
Lid sindsdecember 2023
Laatste keer ingelogd3 maanden geleden
 
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Vogel

Ik bied aan

Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 12
1 extra huisdier: 3
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 5
Extra hond: 2