Terug naar overzicht

Challenge: Gelukkig nieuwjaar voor je kat

01 oktober 2019

Tip voor dierendag:

Je wilt natuurlijk het beste voor je kat. Niet alleen met dierendag maar het hele jaar. Toch is dierendag een mooie aanleiding om te zien wat je structureel kan doen om het welzijn van je kat te verbeteren. Help je kat met zo min mogelijk stress door de komende jaarwisseling. De challenge “Gelukkig nieuwjaar voor je kat” start op dierendag en loopt tot en met de jaarwisseling.

Katten kunnen veel last hebben van de gebeurtenissen rondom de jaarwisseling. Een goede voorbereiding kan een hoop leed voorkomen. Schrijf je daarom in voor deze challenge. Doe mee en leer wat je moet doen en wat niet. Het is gratis! 

Huisdierenoppas Blog

 • Tips voor een geweldige jaarwisseling met je kat!

  Is jouw kat bang voor vuurwerk? Lees de tips voor een geweldige jaarwisseling met je kat! Met deze tips begin je 2020 goed. Gelukkig nieuwjaar!

  02 december 2019
 • Challenge: Gelukkig nieuwjaar voor je kat

  Help je kat met zo min mogelijk stress door de komende jaarwisseling. De challenge “Gelukkig nieuwjaar voor je kat” loopt tot en met de jaarwisseling.

  01 oktober 2019
 • Zo verbeter je de relatie met je kat

  De ene kat is de andere niet. Ze hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en karakter. De individuele voorkeuren van een kat bepalen hoezeer ze menselijk contact waarderen.

  28 september 2019